Jestem zielony w tym temacie, a planuję urlop nad naszym morzem w okolicy Kołobrzegu, więc proszę o radę bardziej doświadczonych.
Pomijam tu kwestie techniczne, chodzi mi o to czy w og?łle w lecie w lipcu jest sens wypływać na morze pod kątem wędkarskim.
Czy o tej porze roku mo?źna na Bałtyku w strefie przybrze?źnej liczyć na jakieś brania.
Interesuje mnie (czy mo?źna)na jakie ryby mo?źna liczyć i jakie metody stosować. Czy trafiają się okonie, szczupaki, sandacze, bo trocie pewnie nale?źą do rzadkości. Chciałbym potrolingować i trochę połowić na cię?źkie gumy. Czy mam wog?łle szansę na jakiś poł?łw z pontonu?
Pytanie
TAJMIEN
witam
Jestem zielony w tym temacie, a planuję urlop nad naszym morzem w okolicy Kołobrzegu, więc proszę o radę bardziej doświadczonych.
Pomijam tu kwestie techniczne, chodzi mi o to czy w og?łle w lecie w lipcu jest sens wypływać na morze pod kątem wędkarskim.
Czy o tej porze roku mo?źna na Bałtyku w strefie przybrze?źnej liczyć na jakieś brania.
Interesuje mnie (czy mo?źna)na jakie ryby mo?źna liczyć i jakie metody stosować. Czy trafiają się okonie, szczupaki, sandacze, bo trocie pewnie nale?źą do rzadkości. Chciałbym potrolingować i trochę połowić na cię?źkie gumy. Czy mam wog?łle szansę na jakiś poł?łw z pontonu?
Top użytkownicy dla tego pytania
13
7
6
5
Popularne dni
15 Cze
22
11 Lip
11
16 Cze
8
12 Lip
7
Top użytkownicy dla tego pytania
krzysiek 13 odpowiedzi
TAJMIEN 7 odpowiedzi
Okonhel 6 odpowiedzi
MichuA 5 odpowiedzi
Popularne dni
15 Cze 2011
22 odpowiedzi
11 Lip 2012
11 odpowiedzi
16 Cze 2011
8 odpowiedzi
12 Lip 2012
7 odpowiedzi
Popularne posty
MichuA
Z tą nagrodą się zgodzę. Ale patrząc na tych którzy 3m łódeczkami wypływają 20 mil w morze np. z Kołobrzegu to już dawno przebijają nagrodę Darwina.
szpiegu
jeden wioskowy chłoptaś z 3miasta kupił sobie 2,7 m ponton i 5 km silnik będzie łowił sam na zatoce gdańskiej z trollu srebrne odpasione morskie trocie ps. ka?źdy kto widzi co się dzieje z pog
krzysiek
O kurczę, ja te?ź tak chcę A trolował ktoś mo?źe w strefie przybrze?źnej? Warto?
80 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi