ag53 Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Zobaczymy co się z tego wykluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Bardzo ładne wobki a szczególnie ten okonek złotawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Bardzo ładne wobki a szczególnie ten okonek złotawyDzięki, miałem ich więcej ale rzeka dała rzeka /zębate/ wzięła. Za niedługo będą nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 No i powrót do smużaków, pływający 24mm 1,5g praca agresywna, materiał balsa. free upload 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Nareszcie coś się większego zaczepiło :D photo hosting sites 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 A to chyba nie wobler na tego Pana w tle a raczej pod kaczego ryja ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ten Pan w tle to przypadkowy obserwator mojego wyczynu, tak jakoś dostał się na pierwszą stronę katalogu Jaxona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Haha zgłupiałem w pierwszej chwili!Widać nieźle walczył bo nawet kotwica rozgięta Fajny pajk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Haha zgłupiałem w pierwszej chwili!Widać nieźle walczył bo nawet kotwica rozgięta Fajny pajk!Zgadza się bardzo waleczna ryba, kotwiczka się rozgięła nie mogłem jej wyciągnąć aż się kartki porozrywały. :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Dwa Michały, "jeden duży drugi mały" forum image hosting 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Malutki ma bardzo ciekawą łuskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Malutki ma bardzo ciekawą łuskę Folia aluminiowa samoprzylepna z wytłoczoną fakturą łuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Znalazły nowy domek, pa pa gifs upload 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Taki ciut większy 24g 85mm, neutralny, bardzo fajnie odskakuje na boki. Czasem i takimi należy się pobawić aby nie wypaść z wprawy. image hosting free 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ledwo się zazieleniło a już robactwa wypełzło. Zadomowiły się u mnie w doniczce. free pic 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Szybko sprzedawaj, bo zeżrą Ci całą domową zieleń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Dziś odebrałem przesyłkę w realu wyglądają dużo lepiej niż na foto dzieki Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Dziś odebrałem przesyłkę w realu wyglądają dużo lepiej niż na foto dzieki Andrzej Dzięki, cieszę się, że jesteś zadowolony. Rybkom może posmakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Szybko sprzedawaj, bo zeżrą Ci całą domową zieleń... Czekają na swoich kumpli, te znowu wlazły na roślinki, utrapienie z nimi, muszę się ich pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Aż strach pomyśleć co będzie się działo jak wejdą tam planowane gąsienice . Te to dopiero mają apetyt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Dalsza inwazja pasiastych. image upload no compression 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Aż strach pomyśleć co będzie się działo jak wejdą tam planowane gąsienice . Te to dopiero mają apetyt . Gąsienice za niedługo będą gotowe, ale nie do końca jestem z nich zadowolony, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Te pasiaste wyglądają bardzo interesująco napisz coś więcej o nich jaka waga długość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Te pasiaste wyglądają bardzo interesująco napisz coś więcej o nich jaka waga długość ... Wszystkie te małe mają wagę 1,4-1,6g długość 23-24mm, w zasadzie są pływające. Stery ustawiane są różnie, jedne pracują ok. 10-15cm pod powierzchnią drugie typowe smużaki. Aktualnie parę sztuk poszło do brata na testy i ustawiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Te oczy są wystrugane razem z całym tułowiem czy jakoś dokładane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi