ag53 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Takie coś mi się zrobiło, pływający 32mm 1,6g, image sharing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Wystraszony troche ten karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Wystraszony troche ten karp Ty byś się też wystraszył takiego robactwa, karpik z wrażenia aż dzióbek otworzył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 A mnie i tak bardziej podoba się żuczek chodzi fajnie tak jak lubię jeszcze troche i będzie robił spustoszenie w stadach kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Wystraszony troche ten karp E tam ! Dziuba otworzył by wciągnąć tą stonkę jak pellet Dobra robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Prawdę mówiąc duże karpie i leszcze lubią od czasu do czasu skubnąć troszkę mięska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Taki mały zestawik. Woblery tonące długość 24-26mm ciężar 1,60-1,70g, materiał balsa. gif hosting 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Próba wykonania gąsieniczki. Woblerek nie udany, praca za bardzo agresywna. Malowanie nie trafione. Wykonuję następny model. Zobaczymy co z tego wyjdzie. free upload image 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Czy to Pana dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Nie to nie mój smużak, ale wiem kto takie robił :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Nie to nie mój smużak, ale wiem kto takie robił :) A można wiedzieć kto? Klenie na mojej rzeczce się o nie bija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Takie smużaki wykonuje @lolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Czy to Pana dzieło? received_1123192234494107.jpeg Takie smużaki wykonuje @loloTo prehistoria,teraz LOLO robi o wiele lepsze smużki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To prehistoria,teraz LOLO robi o wiele lepsze smużki .Zgadzam się z twoją opinią, ale na kim wzorował się na samym początku swojej twórczości. W pierwszej chwili myślałem, że to twoja robota. Dopiero to wypalanie pod brzuchem, jest charakterystyczne dla wyrobów Alka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Taki we wzorek, zobaczymy jak się sprawdzi na mojej rzeczce. 34mm 1,60g free screen capture software 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dziś 3 kleniki z Wisełki z czego 2 na żuczki od Ciebie . Te pływające 24-28 mm są super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dziś 3 kleniki z Wisełki z czego 2 na żuczki od Ciebie . Te pływające 24-28 mm są super . Cieszę się, że jesteś zadowolony. Myślę, że na Biale i Dunajcu też będą łowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Mój osobisty na sezon, 22mm 1,6g pływający. upload imagem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dzisiaj coś ze starszych woblerków, taki klasyk, praca średnio agresywna, do 15cm pod powierzchnią. Nowe zdjęcia będą jutro nie miałem czasu ich zrobić, testowałem nowe modele gąsienic /pływające/. Woda stojąca, test wypadł dobrze, praca agresywna tuz pod powierzchnią wody. posted image 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 :)a dały się te gąsienice sfotografować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 :)a dały się te gąsienice sfotografować? Jutro zrobię zdjęcia, próbowałem nagrać filmik, zobaczymy czy uda mi się coś sklecić /pierwszy raz staram się wkleić filmik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Gąsienice w odcieniach bieli, pływające praca agresywna do 5cm pod powierzchnią wody. Długość 34mm ciężar 1,75g, materiał balsa. adult photo hosting 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dla odmiany takie bardziej kolorowe. Pływające praca agresywna do 5cm pod powierzchnią wody. Długość 30mm ciężar 1,55 - 1,65g, materiał balsa. screenshot windows 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Te białe gąsieniczki super juz się do nich uśmiecham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udało mi się nagrać taki filmik, z pracy tych gąsienic. Wszystkie pracują mniej więcej tak samo. Filmik to pierwsze moje dzieło więc nie jest idealny. Będę się starał nagrywać więcej takich filmików, tylko do końca muszę poznać jak to prawidłowo się robi, może ktoś to robi fachowo wskazówki mile widziane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi