Skocz do zawartości

Owadopodobne ag53 i coś jeszcze

ag53

Rekomendowane odpowiedzi

Gąsienice z postu 247 bardzo mi się podobają, moje klimaty  :D . A reszta gąsienic taki troszkę czopkowate  :lol:  :lol:  :lol: .

Zobaczymy jakie Ty zrobisz, na razie jakoś nie masz polotu twórczego.  :P  Na temat czopków masz jakąś fobie, staje to się niebezpieczne, cały czas myślisz tylko o nich. :lol: :lol: :lol:

• Like 3

Zobaczymy jakie Ty zrobisz, na razie jakoś nie masz polotu twórczego.  :P  Na temat czopków masz jakąś fobie, staje to się niebezpieczne, cały czas myślisz tylko o nich. :lol: :lol: :lol:

Łysy69 musiał mieć ciekawe dzieciństwo z tymi czopkami (nawet nie chcę wiedzieć)i tak też mu już zostało  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 2

Ja i fobia  :D ,przecież ja czopków nie robię tylko Wy  :P , gdyby nie mój "polot twórczy " to dalej byście siedzieli z gruntówkami nad rzeką  :D . A tak poważnie to Panowie wiem na co Was stać więc trochę wymagam. Proszę mi tu więcej CZOPKÓW nie robić  :)  :)  :) .

Co do gruntówek to byłem sprawdzić na S1, zestaw według przepisów ZOSW ;) :lol: /feeder, koszyczek na krętliku w odległości 50cm od haczyka nr 10/ bez nęcenia i zanęty w 40minut /tyle wytrzymałem siedząc na krzesełku/ ;)  ;)  2 karpiki 38cm, 36cm i karaś 32cm, fota i do wody, :)  /obok mięsiarz 35 i do siaty./ :(

• Like 1

Co do gruntówek to byłem sprawdzić na S1, zestaw według przepisów ZOSW ;) :lol: /feeder, koszyczek na krętliku w odległości 50cm od haczyka nr 10/ bez nęcenia i zanęty w 40minut /tyle wytrzymałem siedząc na krzesełku/ ;)  ;)  2 karpiki 38cm, 36cm i karaś 32cm, fota i do wody, :)  /obok mięsiarz 35 i do siaty./ :(

Andrzeju co taki oburzony jesteś że gość karpika zabrał? Takie jego prawo. Łowisko S1 po to zostało stworzone żeby zabierać ryby. Ryby z tego łowiska to takie tuczniki hodowlane, takie "kury w kurniku". Niech tam siedzą ryby łowią i je zabierają ,jak zabraknie to PZW wpuść nowe. Lepiej niech tam beretują ryby niż na "mojej" rzece.

• Like 1

14stron własnego wątku w tak krótkim czasie naprawdę robi wrażenie i to przy takiej jakości :)

Za niedługo co drugi dzień będę wstawiał zdjęcia, bo zaczynam sezon. ;)  Dzięki za pochwały, ale słowa krytyki też są pobudzające do działania. :)

Andrzeju co taki oburzony jesteś że gość karpika zabrał? Takie jego prawo. Łowisko S1 po to zostało stworzone żeby zabierać ryby. Ryby z tego łowiska to takie tuczniki hodowlane, takie "kury w kurniku". Niech tam siedzą ryby łowią i je zabierają ,jak zabraknie to PZW wpuść nowe. Lepiej niech tam beretują ryby niż na "mojej" rzece.

Masz rację lepiej pochodzić ze spiningiem niż siedzieć i patrzeć na to wszystko. Na siedzenie z gruntówką też przyjdzie czas, jak nie będzie już siły do chodzenia. :( :)

• Like 1

Robaczek bardzo ładny :) tylko widzę tutaj pewne niedociągnięcie, albo zły nawyk po leniwym nauczycielu @lysy69  :P -STER NIEDOSZLIFOWANY   :doh:

Ster jest specjalnie zostawiony nie doszlifowany /taki mały ząbek na środku/, bo łatwo jest ustawić woblerek /przyginając oczko według tego właśnie ząbka/, :)  a u Ciebie to wszystko trzeba robić na oko ;)