Alexspin Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Smakowite. Na miejscu rybek łykałbym te robalki kilogramami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jeszcze jedna ostała mi się gąsieniczka, taka w bojowych barwach. Pływająca 36mm 1,80g z kotwiczką. uploading pictures 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Gąsienice z postu 247 bardzo mi się podobają, moje klimaty . A reszta gąsienic taki troszkę czopkowate . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Gąsienice z postu 247 bardzo mi się podobają, moje klimaty . A reszta gąsienic taki troszkę czopkowate . Zobaczymy jakie Ty zrobisz, na razie jakoś nie masz polotu twórczego. Na temat czopków masz jakąś fobie, staje to się niebezpieczne, cały czas myślisz tylko o nich. :lol: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zobaczymy jakie Ty zrobisz, na razie jakoś nie masz polotu twórczego. Na temat czopków masz jakąś fobie, staje to się niebezpieczne, cały czas myślisz tylko o nich. :lol: Łysy69 musiał mieć ciekawe dzieciństwo z tymi czopkami (nawet nie chcę wiedzieć)i tak też mu już zostało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ja i fobia ,przecież ja czopków nie robię tylko Wy , gdyby nie mój "polot twórczy " to dalej byście siedzieli z gruntówkami nad rzeką . A tak poważnie to Panowie wiem na co Was stać więc trochę wymagam. Proszę mi tu więcej CZOPKÓW nie robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No z tymi gruntówkami to muszę się z Tobą zgodzić, ale co do tych skojarzeń to z palca tego nie wyssałeś hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Co do gruntówek to byłem sprawdzić na S1, zestaw według przepisów ZOSW /feeder, koszyczek na krętliku w odległości 50cm od haczyka nr 10/ bez nęcenia i zanęty w 40minut /tyle wytrzymałem siedząc na krzesełku/ 2 karpiki 38cm, 36cm i karaś 32cm, fota i do wody, /obok mięsiarz 35 i do siaty./ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Taki wiosenny, pływający 32mm 1,8g. Kolorki jak na kwiatku. image uploading 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Andrzeju czy Ty je na drukarce 3d robisz? Jestem w szoku jeśli chodzi o ilość wykonywanych przez Ciebie przynęt...a i pomysłów na nowe wzory nie brakuje.Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) 14stron własnego wątku w tak krótkim czasie naprawdę robi wrażenie i to przy takiej jakości Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Co do gruntówek to byłem sprawdzić na S1, zestaw według przepisów ZOSW /feeder, koszyczek na krętliku w odległości 50cm od haczyka nr 10/ bez nęcenia i zanęty w 40minut /tyle wytrzymałem siedząc na krzesełku/ 2 karpiki 38cm, 36cm i karaś 32cm, fota i do wody, /obok mięsiarz 35 i do siaty./ Andrzeju co taki oburzony jesteś że gość karpika zabrał? Takie jego prawo. Łowisko S1 po to zostało stworzone żeby zabierać ryby. Ryby z tego łowiska to takie tuczniki hodowlane, takie "kury w kurniku". Niech tam siedzą ryby łowią i je zabierają ,jak zabraknie to PZW wpuść nowe. Lepiej niech tam beretują ryby niż na "mojej" rzece. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 14stron własnego wątku w tak krótkim czasie naprawdę robi wrażenie i to przy takiej jakości Za niedługo co drugi dzień będę wstawiał zdjęcia, bo zaczynam sezon. Dzięki za pochwały, ale słowa krytyki też są pobudzające do działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Andrzeju co taki oburzony jesteś że gość karpika zabrał? Takie jego prawo. Łowisko S1 po to zostało stworzone żeby zabierać ryby. Ryby z tego łowiska to takie tuczniki hodowlane, takie "kury w kurniku". Niech tam siedzą ryby łowią i je zabierają ,jak zabraknie to PZW wpuść nowe. Lepiej niech tam beretują ryby niż na "mojej" rzece. Masz rację lepiej pochodzić ze spiningiem niż siedzieć i patrzeć na to wszystko. Na siedzenie z gruntówką też przyjdzie czas, jak nie będzie już siły do chodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jeszcze jeden wiosenny. Pływający 30mm 1,70g. image hosting 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Parę biedronek wypełzło, takie beznogie klasyki. free uploader 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Taki w innym stylu, pływający do spławiania. 32mm 1,7g image hoster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dodaję link do akcji pomocy forumowemu koledze Kubie - http://jerkbait.pl/t...amputacji-nogi/ Zachęcam do pomocy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Andrzeju,smużaki dotarły.Bardzo ładne wykonanie.A sposób zapakowania i opisy rewelka.Polecam. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 W uścisku przyjaciela , tylko on nie pływa, a szkoda, jego z pewnością przytulił by jakiś klenik pic upload 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Andrzeju,smużaki dotarły.Bardzo ładne wykonanie.A sposób zapakowania i opisy rewelka.Polecam. Cieszę się, że Ci się podobają, mam nadzieję, że będą łowne. Życzę rekordowego klenika lub jazia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Robaczek bardzo ładny tylko widzę tutaj pewne niedociągnięcie, albo zły nawyk po leniwym nauczycielu @lysy69 -STER NIEDOSZLIFOWANY Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Czyżby uczeń przerósł mistrza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Czyżby uczeń przerósł mistrza? W tempie robienia przynęt nie musisz się martwić nikt Cię nie przebije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Robaczek bardzo ładny tylko widzę tutaj pewne niedociągnięcie, albo zły nawyk po leniwym nauczycielu @lysy69 -STER NIEDOSZLIFOWANY Ster jest specjalnie zostawiony nie doszlifowany /taki mały ząbek na środku/, bo łatwo jest ustawić woblerek /przyginając oczko według tego właśnie ząbka/, a u Ciebie to wszystko trzeba robić na oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi