LOLO Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ster jest specjalnie zostawiony nie doszlifowany /taki mały ząbek na środku/, bo łatwo jest ustawić woblerek /przyginając oczko według tego właśnie ząbka/, a u Ciebie to wszystko trzeba robić na okoNie wiem kto ustawia woblerki na oko ,na ale...., ja ustawiam je tylko i wyłącznie na wodzie i nie potrzebne mi są żadne wyszczerbienia czy zadziory na sterach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A i w tym robalu powyżej szerszenia zauważyłem ,że jedna nóżka jest dłuższa od drugiej około milimetr,no może półtora...-TO NIE DOPUSZCZALNE!!!Świetne robaczki Andrzeju-Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A i w tym robalu powyżej szerszenia zauważyłem ,że jedna nóżka jest dłuższa od drugiej około milimetr,no może półtora...-TO NIE DOPUSZCZALNE!!!Świetne robaczki Andrzeju-Gratuluję. Faktycznie moje niedopatrzenie, mierzyłem je suwmiarką, ale wyszperałem w schowku mikrometr. Teraz będę mierzył nim wszystko, obiecuję poprawę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Rozpełzły się te robale, nawet kwiatom nie przepuszczą. Muszę z nimi skończyć, ryby czekają a ja się z nimi bawię. image upload no resize 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ładne pisanki,widać że święta blisko . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ładne pisanki,widać że święta blisko . Jest tam jeden czarny w białe kropki, ale się schował bo mu wstyd przed takimi pisankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Święta się zbliżają więc czas na wspominanie początków ze smużakami. Taki starszy, klasyczny smużak, pływający, smużący. Na samym początku przygody ze smużakami nie było mowy na wymyślanie innych kształtów i kolorystyki. Skupialiśmy się przede wszystkim na pracy woblerków. Teraz większość twórców smużaków i woblerków owadopodobnych /łącznie ze mną/ wykonuje woblerki pod "publiczkę", nie znaczy to jednak, że jest zaniedbywana praca woblera. Różnorodność przynęt jest tak wielka, że ryby od nich dostają oczopląsu. :D image hosting 10mb limitcertificity.com Zamieszczę jeszcze przed Świętami zdjęcia moich nowych woblerków "pisanek" jak to trafnie zauważył @lysy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Taki zielonkawy dla odmiany. screen shot windows 7certificity.com 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Z moich doświadczeń wiem ze zgnita zieleń robi robotę a tu jeszcze z brązowym może być kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Mam nadzieję, że tak będzie. Wczoraj z @lysym na Białej niezłe stadko kleni skusiło się na larwę jętki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ten to w barwach bojowych. free picture uploadcertificity.com 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Mały zestaw na wiosenne klenie. image sharingcertificity.com 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 jakieś takie znajome 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Maże gdzieś je widziałeś na żywo wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Tak trochę na Świąteczno, wlazły sobie robale na stroik i dorwały się do jaja. :D image hosting site over 5mbcertificity.com 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Parę sztuk na zielonych gałązkach. To już jedne z ostatnich, teraz będą tylko pojedyncze sztuki. Na razie pogoda paskudna to jeszcze coś tam wystrugam. image hostingcertificity.com 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 W odcieniach brązów. Pływający 24mm 1,8g. upload pictures onlinecertificity.com 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Dzisiaj wyszedł taki w ciemnych odcieniach. windows screen capturecertificity.com 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dzisiaj taki w ciapki, pływający 27mm 1,7g praca zadowalająca :) image hosting over 10mbcertificity.com 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dalsze moje wypociny z dodawaniem filmików. Filmik z pracy tego pstrokatego, pracuje do 10cm pod powierzchnią wody, testowany na wodzie stojącej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Pogoda paskudna to i wyszła taka czarno fioletowa paskuda. images hostingcertificity.com 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Zostało mi jeszcze trochę brązowej farby. image hostingcertificity.com Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez ag53 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Pięknie - podziwiam cierpliwość i precyzję przy dłubaniu tych robali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Pięknie - podziwiam cierpliwość i precyzję przy dłubaniu tych robali Podziękował, jeszcze zostało parę do skończenia i z nimi będzie spokój. Teraz czas na ryby. Będę coś jeszcze dłubał ale tylko pojedyncze sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Papużki nierozłączki, zawsze są ze mną na rybach. Pływające waga 1,1g 21mm. upload jpgcertificity.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi