LOLO Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Wow jest wyzwanie,można by pomyśleć A jak ten owad wygląda od spodu bo to chyba najistotniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Jak złapię go następnym razem to mu zrobię sesję zdjęciową. Ledwo zrobiłem mu takie zdjęcie, bardzo szybko uciekał. Ale dla ciebie postaram się znaleźć jak wygląda od spodu. Tak myślałem, że to Ty pierwszy podejmiesz to wyzwanie. Tylko z czego zrobić skrzydełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Dalszy ciąg prób z bez sterowcami, "siedzi i owija je w te sreberka" image hosting over 5mbcertificity.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Pływający 28mm 1,6g. post imagescertificity.com 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dalszy ciąg prób z bez sterowcami. Wstępnie pomalowane, teraz lakier i pyłki. screen cap 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Dawnych wspomnień czar. Jedne z pierwszych moich smużaków, zostały po nich tylko zdjęcia. Większość twórców nie zamieszcza takich zdjęć, a szkoda, zawsze warto powspominać i pośmiać się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Witam,czy udało się już zrobić zdjęcie brzuszka tego robala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ten konkretny robal /widelnica/ ze zdjęcia uciekła. Wkleiłem zdjęcie z boku widelnicy w Twoim wątku, może cokolwiek zobaczysz. Wydaje mi się, że od spodu larwa i dorosły osobnik niewiele się różnią. Może któryś z forumowiczów dysponuje takim zdjęciem /od spodu dorosłej widelnicy/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Moze sie przyda Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Super zdjęcia, teraz można coś zadziałać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Bez sterowce prawie gotowe, jeszcze kotwiczki i próba. how do you print screenadult photo sharing Edytowane 18 Maja 2017 przez ag53 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Fajne maluchy ciekawy jestem jak bedą pracowac ???? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Jutro wybieram się na testy z nimi i jeszcze paroma innymi to dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Pierwsze bez sterowce po testach, ten pracuje w miarę dobrze, ale nie w pełni mnie zadowala jego praca. Lusterkuje w miarę dobrze, natomiast za słabo odbija na boki przy podszarpywaniu. Dostanie na próbę ster zobaczymy co z tego wyjdzie. image upload 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Czas teraz na wykonywanie woblerków mało, należy nadrobić stracony czas na wiosnę. Nad wodę codziennie, niekiedy coś uda się złapać, fotka i do wody. Wieczorami udało mi się zrobić jeszcze na szybko takiego malowanego flamastrami. free image hosting 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Dzisiaj nad rzeką znalazłem taką wylinkę. Na zimowe wieczory będzie można stworzyć coś podobnego. Dla mnie będzie to nie lada wyzwanie. Ale znam kogoś, kto zrobi takiego smużaka od ręki. Muszę mu podrzucić zdjęcia, mam na myśli @LOLO click image upload 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Bez sterowce po testach. Praca zadowalająca, ładnie odbijają na boki, w opadzie lusterkowanie. Na razie koniec prac nad bez sterowcami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dzisiaj nad rzeką znalazłem taką wylinkę. Na zimowe wieczory będzie można stworzyć coś podobnego. Dla mnie będzie to nie lada wyzwanie. Ale znam kogoś, kto zrobi takiego smużaka od ręki. Muszę mu podrzucić zdjęcia, mam na myśli @LOLO click image uploado Alku sam pomyślałem ale zastanów się LOLO jeszcze tą wylinkę ożywi i będzie miał nowa ksywę dr. FrankenLOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Przetestowana, woda stojąca. Pływająca, praca do 5cm pod powierzchnią, przy szybszym prowadzeniu smuży. windows 7 print screencertificity.comPiekne woblerki a stonka genialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 o Alku sam pomyślałem ale zastanów się LOLO jeszcze tą wylinkę ożywi i będzie miał nowa ksywę dr. FrankenLOLO Znam @LOLO jak sobie coś postanowi to zrobi, muszę mu dawać nowe wyzwania aby się nie nudził. :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Znam @LOLO jak sobie coś postanowi to zrobi, muszę mu dawać nowe wyzwania aby się nie nudził. :) trzeba go podpuścić aby na nóżkach były jeszcze włoski . Alek pewnie czytasz moją wypowiedź...... , ale nie żebym Ciebie podpuszczał, ale nie dasz rady zrobić na nóżkach włosków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jeszcze nie znasz @LOLO, on zacznie przeglądać posty w temacie, fotografie "Makro owadów" i da radę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 o Alku sam pomyślałem ale zastanów się LOLO jeszcze tą wylinkę ożywi i będzie miał nowa ksywę dr. FrankenLOLOMam pewien środek (a raczej miksturę) po spożyciu którego wszystkie moje owady ożywają @ag53 go już próbował i na Niego też zadziałał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Znam @LOLO jak sobie coś postanowi to zrobi, muszę mu dawać nowe wyzwania aby się nie nudził. :) Czy ja się kiedyś nudziłem,bo nie przypominam sobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 trzeba go podpuścić aby na nóżkach były jeszcze włoski . Alek pewnie czytasz moją wypowiedź...... , ale nie żebym Ciebie podpuszczał, ale nie dasz rady zrobić na nóżkach włosków Jeszcze nie znasz @LOLO, on zacznie przeglądać posty w temacie, fotografie "Makro owadów" i da radę. Nie no skąd że Panowie wcale mnie nie podpuszczacie nic a nic,ale takie owłosione nóżki ładnie by się prezentowały,trzeba by pomyśleć nad tym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi