Skocz do zawartości

Owadopodobne ag53 i coś jeszcze

ag53

Rekomendowane odpowiedzi

Mega szacunek :clappinghands:  :good:  robale są piękne ja teraz też jestem w trakcie prac robaków w razie czego będę pisał o pomoc, tylko ja mam już wystrugany korpus z balsy który kupiłem i tylko zostaje najważniejsze wykończenie , czekam teraz na nowe korpusy ktore  namalowałem  i niebawem się wytną więc będzie co robić na zimę.

Zawsze można pytać, korpusy najlepiej wykonywać samemu. Można kombinować z różnymi kształtami oczywiście jeżeli robimy dla siebie po parę różnych. Jeżeli na sprzedaż to oczywiście lepiej wykonać lub kupić większą ilość.

Ja tylko zamawiam korpusy takich kształtów że zawsze mogę coś obstrugać I nadać kształt jaki chcę a I tak robie tylko na własny użytek na obczyźnie trzeba sobie radzić, druga sprawa muszę zbierac sprzęt na rzeki bo zawsze łowiłem na jeziorach I stawach od zeszłego roku zacząłem nauke na rzece dobrze mi idzie lecz za mało sprzętu więc się wziąlem za to I tak już zostanie pozdrawiam.

• Like 1

Padał deszcz więc przygotowałem sobie kilka wzorów korpusów, zobaczymy co z tego wyjdzie. :) Balsę trafiłem bardzo twardą, praca na niej była dosyć trudna, ale powierzchnia wyszła bardzo gładka. :)

Obraz_007.jpg

Czekam na dalsze prace korpusiki super????????????

• Like 2

Dość sporo, od najmniejszych takich 19mm 0,9g do 35mm 2g. :)  Ale zawsze można coś ciekawego wymyślać. ;)  W sezonie to ok. 20-30 zabiera woda /lekki zestaw/. 

Największy problem kolegi @ag53 jest w tedy jak przyjeżdża do mnie na Wisłę i nie wie które pudełka zabrać ze sobą a które zostawić w samochodzie :P  :D No cóż te kilka (Z MAŁYM HAKIEM)robaczków okupuje kilkanaście pudełek  :D  :D  :D

• Like 1

Tak mysłalem ,hehe u mnie też pomału tłok się robi w pudełkach

[emoji6] Szczerze mówiąc jakoś mało woda mi zabiera najwięcej bo 5 maluchów poszło w czeluście razem ze szczupakmi

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Masz rację, @lolo trudno wybrać. :) Teraz jak będę przyjeżdżał to nie wezmę ani jednego. ;) Wybiorę sobie z twoich, nie kilkunastu jak moje lecz kilkudziesięciu, ty już nie masz gdzie ich układać.. :D  :D

Edytowane przez ag53
  • Like 1