Skocz do zawartości

Owadopodobne ag53 i coś jeszcze

ag53

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Próby z małymi poperkami, wszystko na szybko aby zdążyć na zawody. :)  Kształt delikatnie do poprawy, obciążenie do przesunięcia. ;)  Z jedną kotwicą i dociążeniem pracuje bardzo dobrze. Na zawodach tylko próba pracy, bardzo silny wiatr i deszcz. Długość oby 35mm ciężar 2,8g.

Obraz_042.jpg

post-58887-0-95919700-1509386750_thumb.jpg

post-58887-0-16882600-1509386763_thumb.jpg

post-58887-0-13429700-1509386775_thumb.jpg

• Like 7

Piękne poperki niebawem I ja kilka będę miał ale jeszcze troszkę czasu mi to zajmie jak pracują?

Ten z jedną kotwiczką, praca bardzo zadowalająca. :)  Przy lekkim szarpnięciu, pozostawia za sobą smugę bąbelków, przy agresywnym, chlapie i odskakuje na bok. Ten z dwoma jest za lekki, obciążenie musi być bardziej przesunięte ku tyłowi. ;)

• 2 tygodnie później...

W kolorach, i jego złowieszczy cień. ;) 2,40g 37mm pływający. :)

DSC00786.jpg

Świetny [emoji869]Dobry robal ,nigdy nie jest zły .

Widzę,że ktoś się szykuję na wiosnę heh znów kilka pudełek przybędzie , a później ból głowy co do wody wrzucić [emoji6]

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

• Like 3

Dzięki, masz rację, zacząłem już przygotowania do nowego sezonu. :) Wzory troszkę inne kolorystyka tak samo. Technika malowania całkiem inna. ;)

Muszę przeglądnąć co mi zostało ze starego sezonu, większość nie widziała wody. Tak to jest jak nie wiesz co wybrać. :D

• Like 2

Super się prezentuje.

Też coś ostatnio zacząłem dłubać z balsy. Spróbowałem, chyba twojej metody, na "wytaczanie" korpusów na dremelu. Dobry sposób - dzięki.

Ale chyba jeszcze trochę czasu minie, zanim coś pokażę????.

Praca ok, gorzej wygląd. Jak kupię akryle, to powinno być lepiej.

• Like 1

Nie chce mi się ich przerabiać, zrobi sobie nowe i zmienię w nich co nieco.

To twierdzenie bardzo mi się podoba ,, zrobię sobie nowe ,, Zawsze tak mówię koledze na rybach jak urwę swojaka . I chyba nas wszystkich to dotyczy. Czasami tylko szkoda,że straciliśmy ten ulubiony woblerek. A wobki kolega robi genialne :) :)
  • Like 2

Kurde jak można zrobić takie maleństwo tak dopracowane ?? Zastanawiam sie czy Koledzy którzy tworzą tak malutkie i tak dopracowane woblerki mają wszystkie palce a jak mają to w jakim stanie. Tylko pogratulować robali :) :)

• Like 1