ag53 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Te owadopodobne są jedne z większych jakie robię, mam i robię takie mniejsze ok 19mm 0,9g. Tutaj palce nie są takie ważne, najważniejszy jest dłuższy w szpic zrobiony paznokieć na kciuku. /przytrzymywanie detali np. nóżek/ :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 2,55g 38mm pływający. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Wyszedł sobie na space, ale nie połapał wiatr był mega silny. Pływający, balsa 2,4g 38mm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Następna partyjka przygotowana Tera najprzyjemniejszy etap, wklejanie nóżek i czułek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jak zawsze fahura piękne są proste I ładne muszę kilka takich sobie też zrobić na wiosne. Malowanie super a jak wyglądają od spodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jak wstawię nóżki i czułki, to zamieszczę zdjęcie. Dzisiaj kupiłem silikonową linkę średnicy 1mm, w kolorze ciemnego brązu, myślę, że się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Z serii ciemniejszych. Balsa pływający 38mm 2,3g. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 2,4g 38mm pływający 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Osy, 32mm 2,1g pływające, próby z skrzydełkami z piórek. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 fajne[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 No no piórka robią efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Super wymiatają jak wrzystkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wielkie dzięki, miałem tylko parę takich piórek. Teraz postaram się zrobić coś z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Piękne oski tylko szkoda nimi łowić jazie i klenie mogà uszkodzić pięknego robaczka. Bardz długo bym się zastanawiał czy je moczyć. Naprawdę robaki genialne :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zawsze jest ryzyko uszkodzenia lub utraty woblerka. Dlatego zawsze dla siebie robię kilka sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 od kleni gorsze są przybrzeżne krzaczory[emoji14] piórka i odnóża zawsze można wymienić albo dosztukować[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgadza się, klenie i jazie lubią takie przybrzeżne krzaczki. Ale za to, gdy się go wyciągnie z takiego miejsca to jest mega satysfakcja. Woblerka zawsze można sobie dorobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 dokładnie[emoji4] ale zawsze szkoda zostawić na gałęzi coś w co się włozyło mnóstwo czasu[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 dokładnie[emoji4] ale zawsze szkoda zostawić na gałęzi coś w co się włozyło mnóstwo czasu[emoji14] Zawsze można sobie zrobić a Teraz pomyśl sobie jak zrywa to osoba która nie potrafi lub nie chce sama robić takich cacuszek jak kolega robi????????wiadomo mi też żal moich własnych przynęt ale zawsze mowię mam fotki zrobie drugi Taki Sam I już uśmiech jest na twarzy ????????????pozdrawiam Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgadza się, klenie i jazie lubią takie przybrzeżne krzaczki. Ale za to, gdy się go wyciągnie z takiego miejsca to jest mega satysfakcja. Woblerka zawsze można sobie dorobić. Taaaa dorobić , już to widzę, że takà oskę zrobie pewnie coś bym zrobił ale to by byla osa po przejsciach w Czarnobylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Jeden robi osy i inne insekty a drugi niezłe woblerki i żelastwo. Ja nigdy bym nie zrobił takich blaszek jak Ty robisz. Dlatego rwę owadopodobne na potęgę, a z blachami postępuję ostrożnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ostatnie z tej serii, pływające ok.2,4g - 36mm Będą następne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Taki czerwonawy, 36mm 2,6g pływający. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Dwa chrabąszcze, jeden duży drugi mały 34mm 2,3g 24mm 1,8g pływające. Edytowane 10 Grudnia 2017 przez ag53 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Taki z ciemniejszych. 37mm, 2,52g pływający. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi