kooper82 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Piękne robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Taki czerwonawy, 36mm 2,6g pływający.Piękny Edytowane 14 Grudnia 2017 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Podziękował, teraz dla odmiany zrobię małe woblerki na klenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Takie małe coś niecoś na klenie. 2,5g-3,2g 25mm-32mm praca agresywna. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 No piękne wyszły oklejałeś materiałem prawda są naprawdę super ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Mi to wygląda na sreberko z margaryny/jogurtu tak czy owak super wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Mi to wygląda na sreberko z margaryny/jogurtu tak czy owak super wyszły.Też tak myślę.Efekt super???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Macie rację panowie to sreberko.Na żywo wygląda jeszcze lepiej,osobiście miałem takie perełki w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Dzięki za uznanie , tak to są sreberka z margaryn. Praca z nimi jest łatwa, miła i przyjemna, w dodatku są w różnych kolorach. Nakłada się je łatwo na woblerek malowanie też bezproblemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Macie rację panowie to sreberko.Na żywo wygląda jeszcze lepiej,osobiście miałem takie perełki w rękach Alek jak już miałeś w rękach to ...... w kieszeń i dyla już byś miał woblerka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ile to trzeba margaryny zjeść , aby tak ładnie okleić . Widzę ,że kolega przechodzi na więkaszy kaliber. Poziom rozmiaru mini opanowany perfekt to teraz większy wymiar . A podpowie kolega jakim klejem przykleił pazłotko z margaryny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Klej cyjanoakrylowy rzadki, kupuję w sklepie dla modelarzy. Bardzo dobry klej ale należy uważać na palce można je skleić. Z małymi jeszcze się nie rozstałem, właśnie coś przyszykowałem na wybredne klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Malutka armia na przyszły sezon. 20mm-25mm, waga ok 1,45g Trzy różne tła i trzy różne zdjęcia :D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Poprostu wymiatasz szacun???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Wielkie dzięki, staram się ale palce bolą przy wklejaniu nóżek . Dlatego takie małe wykonuję w zasadzie tylko dla siebie. Teraz będzie coś z większego kalibru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zawsze możesz zrobić bez nóżek też będą dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Masz rację, dla siebie jak robię większą ilość to bez nóżek. Nóżki w jakiś sposób zakłócają pracę. Nóżki wstawiam jak chcę trochę uspokoić pracę owadopodobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Masz rację, dla siebie jak robię większą ilość to bez nóżek. Nóżki w jakiś sposób zakłócają pracę. Nóżki wstawiam jak chcę trochę uspokoić pracę owadopodobnego. Zdążyłem też to zauważyć I od Teraz będę robić bez nużek chyba że..... Sam wiesz pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Dostałem czerwonawe piórka i wyszły takie dwa oso lub szerszeniopodobne. waga 3,05g-2,44g długość 38-33mm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ostre owady pod każdym względem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wyszły jakieś takie wielgachne jak na owadopodobne, postaram się następne zrobić trochę mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Chyba nie aż takie wielgachne gdy porównamy je do szerszeni a chyba do nich są najbardziej podobne aż mnie ciarki po plecach przeszły bo przypomniały mi się letnie szerszenie nad brzegami rzek które pięknie ,,buczą" niczym oddział bombowców przed nalotem haha Myślę że z tą wielkością klenie bez problemu sobie poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 W sumie miały to być osy, ale dostałem w prezencie czerwone piórka i wyszedł taki mieszaniec. Postaram się zrobić coś podobnego do szerszenie, zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Nie znam się na owadach aż tak dobrze hehe ale czerwone skrzydła skojarzyły mi się z szerszeniem ☺tak czy siak dobra robota ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 łowilem w tym roku nawet na takie ponad 4 cm, brań nie było mniej, nawet kleniki po 20 cm nie miały oporów przed tym rozmiarem[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi