ag53 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Masz rację, czasem się wierzyć nie chce jakiej wielkości woblerki potrafią atakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ozdoby na Świąteczny stół . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Dla odmiany w zielonych kolorkach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Kolejny z serii. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 W ramach odstresowania od smużaków z balsy, coś z żywicy. Praca miła łatwa i przyjemna, to nie to samo co struganie w drewnie. Żuczek smużący /forma od @lysy69/, praca agresywna, długość 27mm ciężar 2,3g. Malowany ręcznie. Nie mogę tego nazwać twórczością, raczej doskonaleniem malowania pędzelkiem, jak bym malował takie same w dużych ilościach, aerografem to byłoby to z pewnością rzemiosło. Muszę zrobić sobie kilkadziesiąt ale już bez nóżek w różnych kolorach bo praca jest bardzo ciekawa. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Wyszedł super????Podziwiam Twoją cierpliwość i nie tylko Twoją, przy tworzeniu tych owadów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Andrzeju jak już będziesz sobie robił te bez nóżek,to dla mnie zrób 2szt z nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dla Ciebie Wojtek będę pamiętał, aby zrobić takie a nóżkami, ale jakie kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Troszkę zrobione w kolorkach. Żywica 27mm 2,3g, tonące, praca agresywna. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Próba z nowym materiałem do oklejania woblerów. Cienka folia samoprzylepna, są w różnych kolorach, użyta była srebrna. Efekt zadowalający, lecz trudno przyklejać, muszę znaleźć odpowiedni klej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Może tym klejem da radę? Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Santiago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Kleiłem ją na kleju cyjanoakrylowym, ale on wchodził w reakcję z klejem na foli. Dopiero druga próba klejenia dawała efekty. Będę musiał zastosować mniej agresywny klej. Ale na razie będę robił robale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ja do folii używam kleju polimerowego Dragon - taki w butelce pomarańczowej.Używam go też do oklejania tkaniną - jak na razie nic lepszego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ja do folii używam kleju polimerowego Dragon - taki w butelce pomarańczowej.Używam go też do oklejania tkaniną - jak na razie nic lepszego nie znalazłem.Firma Dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Nabyłem takie kleje, będę je testował. Do wklejania sterów się nadają, schną dość długo, ok 8godzin. Jeżeli ktoś ma z nimi jakieś doświadczenie informacje mile widziane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Nabyłem takie kleje, będę je testował. Do wklejania sterów się nadają, schną dość długo, ok 8godzin. Jeżeli ktoś ma z nimi jakieś doświadczenie informacje mile widziane.Technicoll u mnie sprawdzą się wzorowo właśnie przy wklejaniu sterów [emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Dzięki wszystkim za info co do właściwości i zastosowania klei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Taka mała zgraja po testach. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Andrzeju to moje czy kolejna wersja kolorystyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Andrzeju to moje czy kolejna wersja kolorystyczna? To są dla Ciebie, w oryginale troszkę inna kolorystyka /zdjęcie robione z lampą błyskową/. Z nóżkami już nie robię, dla Ciebie był wyjątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 a już myślałem że zrobiłeś nową wersję kolorystyczna dzięki wielkie Andrzeju! piękne te Twoje żuczki,klenią napewno posmakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Parę sztuk w nowych kolorkach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 W oczekiwaniu na wiosnę, taki mały przerywnik. Cz ty oczy mogą kłamać 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Mistrzostwo jak każdy jeden robal I wobler z pod twojej ręki ????????????może kiedyś też do tego dojda pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Brat wystrugał woblerka w lipie ale mu się nie spodobał. Ja go wykończyłem. Moje jest tylko oklejanie, szpachlowanie, malowanie, pyłki, lakiery i wykańczanie /stelaż i ster/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi