Voiteh Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zestaw od Andrzeja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Taki jak dla mnie troszkę cięższy 9g-70mm. W niezłym towarzystwie. Ale i taki szarawy czasem się przydaje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Bardzo ładne wykonanie tych robali jak i woblerów, szkoda tylko że to korpusy od Pawła. Masz na tyle zdolności, że sam na pewno byś coś wydłubał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Może i bym się wziął za życicę, ale jakoś mnie ona nie kręci. A te korpusy z żywicy to Pawłowi albo się nie podobały albo miał za dużo, to ja sobie zawsze coś wykombinuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Powrót do balsy, 2,5g-30mm ten na pewno zostanie u mnie. Praca agresywna do 10cm od powierzchnią. Zrobiłem /wystrugałem/ sobie korpusik ze spienionego PCV, taki kleniowy 50mm. Jak go wykończę /okleję i pomaluję/ to dam zdjęcie. Aby koledzy nie mówili, że tylko maluję cudze korpusy z żywicy. Tak prawdę mówiąc to wielu twórców właśnie w zasadzie tylko maluje korpusy z form wykonanych przez siebie lub kupionych 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Wow konkretna robota Widzę że familia się rozwija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Odrazu wiadomo że do ciebie bo jest z nużkami, mowiłeś że robisz już tylko bez ???????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zrobiony jeszcze z rozpędu, pojedyncze egzemplarze jeszcze czasem będą mogły biegać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 ......................., szkoda tylko że to korpusy od Pawła....................... sam na pewno byś coś wydłubał Wymyślić nic nowego nie wymyśliłem, taka klasyka kleniowa. Większość twórców wzoruje się na sprawdzonych kształtach więc i ja tak robię. Materiał tak jak wcześniej pisałem, spienione PCV. Długość 48mm ciężar 4,8g. Tylko oklejanie i malowanie troszkę inne. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Miło popatrzeć jak Kolega rozwija i perfekcyjnie dopracowuje jak zawsze :-) wa warsztat o większy kaliber. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jak mnie palce bolą od dłubania przy smużakach, to w ramach relaksu coś większego się podłubie. Ale preferuje małe formy czy to woblerków czy robali. Jak to mówią co jest małe to piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Taki beznogi dla mnie. 2,3g-28mm. Teraz będę robił coś z osopodobnych taka małą rodzinkę. Oczywiście każda inna, nie lubię powielać wzorów. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zaczynamy zabawę z osopodobnymi, na początek taki big tata 40mm-3,1g 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 no i bardzo ładnie oska pierwsza klasa a będzie na pewno lepiej.też zacząłem bawić się z osami jest w tym potencjał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dzięki, postaram się poprawić , teraz robię takie troszkę mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Był big tata jest big mama. 33mm-2,7g Dzieci będą mniejsze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 No no! Pokaźna mamuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Jak mama jest wielka to dzieci będą udane :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jeszcze jeden z chrabąszczo podobnych 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Chrabąszczo-podobny po tuningu. 25mm 1,7g, podcięte skrzydełka, wyraźniejsze kontury. A tuta przygarną nowy nabytek, drut od Janusza /@woblery z Bielska/ Muszę przyznać, że z obu jestem bardzo zadowolony, woblerek pracuje tak jak zaplanowałem a drut pierwsza klasa, gnię bardzo dobrze i nie sprężynuje. Nareszcie moje palce i paznokcie będą mogły odpocząć, oczka wyginam do woblerów ręcznie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Z tego drutu można wygiąć ręcznie naprawdę drobne stelaże do całkiem małych przynęt. Wiem, bo kiedyś zrobiłem chyba z setkę woblerków o długości 1,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Właśnie próbowałem wyginać stelaż do smużaka /27mm/ i bardzo fajnie wychodzi. Bez problemu wygiąłem kleszczykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jak dobrze, że też zamówiłem ten drut do takich małych (ok. 27 mm) woblerków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Na pewno nie będziesz żałował. Właśnie wygiąłem na próbę zwykłymi kleszczykami z okrągłymi kocówkami drut 0;9, wyszło bardzo ładne oczko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Na pewno nie będziesz żałował. Właśnie wygiąłem na próbę zwykłymi kleszczykami z okrągłymi kocówkami drut 0;9, wyszło bardzo ładne oczko.Baa! Już nie żałuję Fajny, łatwo się formuje. Już go "przygarnęły" pierwsze sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi