ag53 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Czyżby spiningowe ostatki 2018? . Ale jutro też jest dzień .Dwa dni jeszcze zostało, a i nowy rok wartałoby przywitać. Jak widać na zdjęciach, ciepełka nie było. Znalazł się jeszcze jeden amator spiningu . Poza tym na Dunajcu pustki. Ale przynajmniej pomógł przetestować bezsterowca, drobne poprawki i będzie ok. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Pod choinkę od anielic i aniołków /córek i zięciów/ dostałem taki zestawik. Widocznie doszli do wniosku, że czas pożegnać się z pędzelkiem i zabrać za porządne malowanie. :) W nowym roku zacznę się uczyć posługiwać tym ustrojstwem, za efekty nie ręczę. Postaram się w wątku pokazać pierwsze moje wypociny. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Panie bez komresora ani rusz. Czekać aż gabaryty wywozić będą, to jakaś pompka się trafi????Powodzenia. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Zybi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Panie bez komresora ani rusz. Czekać aż gabaryty wywozić będą, to jakaś pompka się trafiPowodzenia.Kompresorek mam tylko taki mały, /widać na zdjęciu za aerografem/ ale na moją produkcję w zupełności wystarczy. Nie robię jednorazowo więcej jak 10-15 szt Edytowane 31 Grudnia 2018 przez ag53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Andrzeju myślę że prezent trafiony ,oj teraz to wątek ruszy ale to bardzo dobrze ,pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Lepiej byś puchary pokazał! Zgloszę do moderacji i albo pokażesz, albo. ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Andrzeju myślę że prezent trafiony ,oj teraz to wątek ruszy ale to bardzo dobrze ,pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku Dzięki z życzenia. Ja Tobie i wszystkim znajomym życzę w nowym roku samych rekordowych rybek, zdrowia i samych radosnych dni.Najpierw muszę się nauczyć posługiwać aerografem, a potem może przyjdą jakieś efekty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Marcin bez przesady, każdy ma jakieś puchary i osiągnięcia na podsumowanie roku przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Pierwszy stycznia Nowego Roku.Czy jest jakiś lepszy termin na podsumowanie starego roku? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Próby z różnymi rodzajami sterów, praca od drobnej poprzez średnio agresywną do agresywnej. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jeziorko jeszcze nie zamarzło, ale w takich zimowych warunkach można było przetestować i ustawić woblerki. hostingi zdjęć Taki mały zestawik dla forumowicza. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zaczynamy zabawę z owadopodobnymi, na pierwszy strzał, gąsieniczki w zielonkawych szatkach. Żywica 1,8-2g 25mm tonące. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Podsumowanie sezonu 2018.W zeszłym roku udało mi się zostać najlepszym spinningistą naszego Koła Azoty Tarnów oraz zająć trzecie miejsce w Mistrzostwach Koła. W innych zawodach miałem też parę trzecich miejsc. picture upload Kto lubi czytać, to moje podsumowanie całego sezonu, oraz opisy nietypowych zdarzeń opisałem whttp://jerkbait.pl/topic/120413-zawody-podsumowanie-2019/ uważam, że w tym wątku powinno przedstawiać się swoje wyroby. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez ag53 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Czy rzeka z drugiego zdjęcia to Stradomka ? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Andrzeju, serdeczne dzięki w imieniu jakiegoś obdarowanego. Piękne woblerki dziś do mnie dotarły, jeszcze raz dziękuję za hojność. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Czy rzeka z drugiego zdjęcia to Stradomka ? : ) Nie, to moja rzeczka Biała Tarnowska, na pierwszym zdjęciu i na miniaturce też . Bardzo ładna rzeka ale bardzo wymagająca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Mimo wszystko tak mi się wydawało, ale jakbym na tym zdjęciu przełożył ze dwa kamienie, to byłoby to już zdjęcie ze Stradomki : )Co do Białej, nie moje rejony, ale mimo wszystko u nas wszystkie rzeczki w rozmiarze między rowem melioracyjnym a Rabą włącznie, są bardzo wymagające, z powodów wszystkim znanych : )Niemniej jednak, bardzo urokliwe miejsca, choćby dlatego warto tam wracać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Stradomka faktycznie jest bardzo podobna do Białej nie tylko z wyglądu. Kilkakrotnie miałem przyjemność wędkować na niej /udział w zawodach Zędatego/, prawdę mówiąc wolałem na niej niż na Rabie, może to nawyk wyniesiony z Białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ja też do pewnego momentu dobrze ogarniałem Stradomkę, ale teraz już jednak lepsze elementy mam na Rabie. Tym momentem była chwila, kiedy wszystkie pstrągowe miejscówki na Stradomce opustoszały bezpowrotnie, teraz już nawet tych stad małych okoni nie idzie tam dopaść.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 taki drobiazg, żywica 40mm 2,5g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Coś pod szczupaka. galeria zdjęć allegro 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Bardzo ładnie wyszły Ci te wobki Andrzeju, widać łuseczkę a i kolorki niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dzięki. Dopiero zabieram się za takie większe, muszę jeszcze popracować nad kształtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Coś pod szczupaka. galeria zdjęć allegroAndrzeju jakie parametry tych wobków ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 58mm, ok.7g bez kotwiczek. Żywica, praca typu x, do 1mm, tonące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi