bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 www.fujitackle.com/catalog/pdf/rodcomponent2015.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Kolega z BRC był szybszy Wrzucił od razu na szybszy serwer w europie http://www.brc.com.pl/cat/rodcomponent2015.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 https://www.fujitackle.com/new/index.html https://www.fujitackle.com/catalog/book/rodcomponent2017/HTML5/pc.html#/page/1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Czy ja dobrze widzę, że są już szczytowe Torzite z "wywiniętym" wkładem o średnicach 4 i 4,5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 VSS lakierowane fabrycznie od Fuji w wersji black albo w antyposlizgowym meszku Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 tak, i od 1,1mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 VSS lakierowane fabrycznie od Fuji w wersji black albo w antyposlizgowym meszku Fajnie jako, że to mój ulubiony uchwyt, to dla mnie również dobra wiadomość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 tak, i od 1,1mm Dla mnie to rewolucja na którą czekałem!!!Dzięki za info Nie orientujesz się kiedy i gdzie będą dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 nie wiem, ale zazwyczaj nowa produkcja wychodzi w marcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jeszcze raz dziękuję.Mam zatem na co czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 A przy okazji coś dla rodbuilderów i nie tylko: https://www.fujitackle.com/new/guide_spec/pdf/all.pdf 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 A RV-H czy chociaż KW-H w rozsądnych rozmiarach, tak między #8 a #12, jak nie było tak niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 A RV-H czy chociaż KW-H w rozsądnych rozmiarach, tak między #8 a #12, jak nie było tak niema Janusz ,RV 12 byłaby chyba wymarzoną przez ciebie przelotką do Delty w cięższych długich kijach ,szkoda że japońce są tak opóźnieni "w temacie" (jak mawia klasyk )spacingu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 TKLTG5L też by się przydała, bo przy startowej TKLTG16H, TKLTG5.5L przed tunelem strasznie mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 a czemu wątek został "przemianowany" z "Fuji 2017" na "Przelotki Fuji 2017" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 a czemu wątek został "przemianowany" z "Fuji 2017" na "Przelotki Fuji 2017" ?Nie mam z tym nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 jeśli chodzi o uchwyty lakierowane, to trochę porażka, cena wyższa niż Matagi, więc raczej od nich nie odejdęSoft Touch już kiedyś były, ale Fuji wycofało się z nich ponoć z powodu dużej ilości reklamacji, może tym razem poprawili trwałość powłoki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Janusz ,RV 12 byłaby chyba wymarzoną przez ciebie przelotką do Delty w cięższych długich kijach ,szkoda że japońce są tak opóźnieni "w temacie" (jak mawia klasyk )spacingu . Masz rację, zresztą #10 też bym nie pogardził. Jednak Delta inaczej rozkłada siły na przelotkach, więc jednostopkowe dają radę bez problemu z obciążeniami generowanymi przez linkę. Prawda, że Fuji tytanowych ramek raczej nie ma zbyt mocnych w jednostopkowych SiC czy Torzite, ale stalowe dają radę Jednak skoro Fuji dopatrzyło się w końcu, że grubsze/ cięższe linki są mniej podatne na sugestie i standardowe pierścienie Torzite nie są optymalne, to powinni być konsekwentni i zrobić jeszcze kilka przelotek typu flanged do stożka. W żadnym stożku problem nie kończy się na wejściowej, może tylko najsilniej się na niej uwypukla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Zainteresował mnie pewien model STC. W opisie są podane przelotki Fuji "O" co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Ramka stalowa, Pierścień AluOxy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Takie przelotki w wędce za ponad 1k? Rozumiem takie przelotki w budżetowym "kiju"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Takie przelotki w wędce za ponad 1k? Rozumiem takie przelotki w budżetowym "kiju"...Bardzo cenią wysoko swoje blanki, to żeby nie zabić ceną dają tanie przelotki. Patrz też, że u nas ich kije mają doliczoną marże + koszty VAT i cła, w Stanach to byłaby średnia półka Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Odnośnie przelotek Fuji SIC Slim to polecam obejrzeć pierścienie pod lupką 10-15x i porównać ze zwykłym Fuji SIC dajmy na to sprzed kilkunastu lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Odnośnie przelotek Fuji SIC Slim to polecam obejrzeć pierścienie pod lupką 10-15x i porównać ze zwykłym Fuji SIC dajmy na to sprzed kilkunastu lat...Jakie masz wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Jakie masz wnioski?Celowo nie opiszę wniosków,aby nie sugerować mojej opinii. Wniosek każdy wyciągnie sobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi