watykanczyk Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Świetny artykuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Czekamy na kontynuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Między innymi dzięki pierwszym edycjom "Rodbuilderzy prezentują" trafiłem na Forum i czytałem , czytałem ... Z czasem nawet się zarejestrowałem . Super , że cykl wraca w nowej odsłonie i nowych realiach rynkowych prezentując to , co aktualnie najlepsze według zbrojmistrzów . Edytowane 30 Stycznia 2017 przez malinabar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Tasiek, ten matagi 2.30 do 28g to może być właśnie boleniowa kosa.Raczej model super seven-m zaadaptowałbym pod bolka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Raczej model super seven-m zaadaptowałbym pod bolka.Jak dla mnie, to raczej Super Seven H (do 20lb) M-ką chwilę machałem i moim zdaniem te 16lb, to lekko na wyrost dane. Mowa oczywiście o boleniach z pływadła. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Świetny artykuł,czekam na następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tel.czar Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Nikt jeszcze nie opisał Phenix k2 tx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Fajny artykuł, choć spodziewałem się czegoś innego wchodząc go przeczytać. Brakuje mi w artykule części, która by podkreślała czym kierować się wybierając blank pod sandacza i przeglądu dostępnych blanków - jeśli nie wszystkich to choć 2-3 najlepszych danego producenta - jedno i dwuczęściowych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Super artykuł, pozdrawiam Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 mega kije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Czekam na opisy wrażeń z wartości użytkowych kijków castowych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 @Friko takie artykuły to miód malina. Będzie mniej zapytań- jaką wędkę wybrać . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 więcej takich artykułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 @Friko takie artykuły to miód malina. Będzie mniej zapytań- jaką wędkę wybrać . ... albo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek60 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Brawo, super artykuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all6111 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Napisze po wojskowemu WZÓR kONSPEkT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Z niecierpliwością oczekujemy na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACHU1971 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Super artykuł, ale trzeba przyznać że wędeczki marzenie, moc a zarazem finezja chciało by się przytulić....pomacać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzi Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jak dla mnie bomba! Czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 świetny powrót cyklu o rekomendowanych kijach pod konkretne cele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Troszkę wątek przystopował...A szkoda...Jestem na etapie wyboru blanku i budowy kijka pod siebie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Jeśli chodzi o Matagi TR76 Super Shore M (ten 16-funtowy), to te 25 g górnej granicy ciężaru główki, plus do tego jeszcze guma 4-5 cali, wydaje się nieco wątpliwym w świetle tego, co o tym blanku napisano dotąd na forum i to niejednokrotnie Chyba że chodziło o górną granicę ciężaru, jakim można rzucić bez ryzyka uszkodzenia blanku, a nie o granicę akceptowalnego komfortu przy podbijaniu.Mam przetestowalem i calkowicie sie zgadzam,oczywiscie z autorem artykulu.TR76 M spokojnie podbija bez zajakniecia 25g olowiu plus guma 4,nawet 28g nie robi dyskonfortu moim zdaniem z subtelniejsza guma.Koguta do 30g tez ciagnie.Ta cienka szczytowka to troche zmylka,bo grubosc bardza szybko przyrasta i po 10cm od szczytu mamy juz duzo wieksza srednice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Ciekawa propozycja do poczytania i pooglądania ???? ale szybko się kończy ???? Pomimo tego chyba znalazłem to czego szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi