Tomii Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Witam- młody trzymaj się mocno jestem z tobą i mam nadzieję że może w tym roku więcej osób zajrzy na tą stronę i zrobi ten gest przekazując ten jeden procent podatku który tak naprawdę nikogo nic nie kosztuje. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i rodziców 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Pierwsze podanie dożylnie. Kolejne już w kręgosłup 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Witam serdecznie. Jak co roku, uprzejmie prosimy o przekazanie 1% z podatku na rzecz naszego synka Oliwiera. Nr KRS oraz cel szczegółowy podane są na 1szej stronie. Dziękujemy z całego serca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Mój 1% dla Oliwierka.Doskonale wiem co czujecie i przez co przeszliście bo 15 miesiecy temu urodził mi się wcześniek w 32 tygodniu ciąży.Dużo zdrówka dla Oliwiera a dla Was rodziców siły i wytrwałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Również życzymy dużo zdrówka. Wszystkiego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Kolejny rok moje skromne 1% wędruje do Oliwiera.Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Duuużo zdrowia Oliwierowi życzymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Dziękujemy bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Poszlo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Dziękujemy. Jutro wyruszamy na ostatni 5ty zabieg podania komorek macierzystych podczas tej sesji. Dziekujemy wszystkim a w szczególności Tobie Maćku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Patryk , 1% poszedł tradycyjnie już dla Oliwiera - razem z Basią dużo zdrowia życzymy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Dzięki wielkie z całego serducha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Witam serdecznie. Jak co roku zwracamy się z prośbą o przekazanie 1% na rzecz rehabilitacji naszego synka Oliwierka. Z góry dziękujemy wszystkim za okazaną pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 W pierwszym poście zniknęły pliki graficzne, załączam ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Dziekuję Sławku, moje niedopatrzenie.Oliwierek dziękuje wszystkim serduszkom... Edytowane 14 Stycznia 2019 przez patu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jak co roku nasz 1% dla Oliwiera - wszystkiego dobrego życzymy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dziękujemy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Poszło i ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Poszło i od nas.Pozdrowienia dla Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Jesteśmy bardzo wdzięczni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Mam nadzieję, że dane nie zmieniły się od zeszłego roku, nowa forma rozliczeń z US "zassała" mi dane OPP z zeszłego roku. Pozdrawiam Oliwierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Dane bez zmian. Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dużo zdrowia dla Oliwiera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dziękujemy za życzenia. Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Dzień dobry. Jak co roku prosimy o Wasze wsparcie i pomoc oraz przekazanie 1% podatku na rzecz naszego synka. Potrzeby są ogromne, w lutym przejdzie operację biodra bez której nie ma mowy o dalszych próbach rehabilitacji i pionizacji. Dziękujemy z całego serca ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi