Mariano Italiano Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Mam pytanie. Chce w swoim Bantamie wymienić dwie plastikowe tuleje na których opiera się szpulka na łożyska. Czy wystarczy mi średnica tych tulejek? Czy muszę wykonać jakiś dodatkowy zabieg żeby to spasować? Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 we wszystkich shimancach ,lozyska na szpuli maja rozmiar 3x10x4wiec w bantamie powinien byc ten sam rozmiar,tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dzięki @didi za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einstein Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 W citica bantam na osi 3 10 4 na szpuli 5 11 3 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi