Skocz do zawartości

Buty do brodzenia DAM

Zachil10

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzę 1,5 roku w tych butach miałem visiony miałem simmsy, buty orane na Kwisie w żwirach długie wędrówki brzegiem za te pieniądze nie zastanawiałbym się mam zamiar kupić drugą parę na pewno już nie zapłacę za buty do brodzenia 800 czy 1000 zł bo jest to fikcja mógłbym jeszcze pisać dalej ale po co polecam ;)

Edytowane przez MaverikZagan
  • Like 2

Posiadam poprzedni model od połowy grudnia 2016. Różni się tylko nieco kolorem i krojem tkanin ale poza tym chyba to samo:

https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj3iYXupu3RAhUBLhoKHQxuA28QjRwIBw&url=http%3A%2F%2Farchiwum.allegro.pl%2Foferta%2Fbuty-do-brodzenia-hydroforce-firmy-dam-46-47-i4042014284.html&bvm=bv.145822982,d.d2s&psig=AFQjCNHnZFmtFdEO8JtGRdTdYpCW9LAk-g&ust=1485983628266942

Narazie nie mogę powiedzieć dużo ale brodzenie w morzu i łażenie za rzeczną trocią wytrzymały. Szybko schną i są wygodne i stabilnie trzymają kostkę choć prawdziwy sprawdzian jeszcze przed nimi w kwietniu nad Dunajcem. Z plusów to trzeba wspomnieć o podeszwie zszytej z butem. Za 300 zł wydają się spoko. Generalnie chyba odzież DAM jest u nas niedoceniana albo mało znana. Oglądałem kurtkę do brodzenia z serii Hydroforce i naprawdę spoko krój i neoprenowe uszczelnienia rękawów. Z tańszych produktów wydaje się niezła opcja.

Edytowane przez Pawgas
  • Like 1