godski Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Alek niestety odpadł. Jest lista rezerwowowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 @Alaryk się deklarował na rezerwową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Panowie - spokojnie - Alek odpadł z wyjazdu na Stora Bellen, który miał się zaczynać dziś - co do Kallso nie ma jeszcze jego decyzji... Nie wykluczajcie chłopa, chyba, że się sam zdeklaruje... Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Zadeklarował że nie jedzie.Trzeba jak najszybciej szukać kogoś. Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Panowie, jeśli jest ktoś chętny na wyjazd z nami to niech szybko kontaktuje się z Alkiem celem ustalenia szczegółów przejecia wyjazdu. Dodam że wyjazd z Warszawy, jedziemy moim samochodem we 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek14 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Jako że byłem na liscie rezerwowej 2, mogę mieć czas do wieczora na podjecie decyzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Jako że byłem na liscie rezerwowej 2, mogę mieć czas do wieczora na podjecie decyzji?Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witam Tak jestem powodem całego zamieszania. Musiałem zrezygnować. Nie wiem kto jest 1 na liście rezerwowej. Zgłosił się Wojtek14. Nr 2 listy.Zaraz po majówce, kontaktuję się z Eventurem, Maćkiem i wtedy mogę podac szczegóły przejścia Wojtka!4, czy kolegi nr 1 z listy rezerwowej na moje miejsce.W tej chwili nie wiem nic.I wtedy też pdam realną kwotę wyjazdu. Mój tel:603-13-27-53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 @Alaryk się deklarował na rezerwowąNiestety, jadę nad Boren. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Niestety, jadę nad Boren.Ok Dzięki za info. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 W każdym razie życzę zdrowia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Panowie Wojtek14 zrezygnował, jeśli ktoś chce do nas dołączyć to niech daje znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Niedobrze. Za miesiąc wyjazd. Jak da radę to na główną stronę wrzuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Niestety, jadę nad Boren. Na szczęście jedziesz nad Boren . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Witam Tak jestem powodem całego zamieszania. Musiałem zrezygnować. Nie wiem kto jest 1 na liście rezerwowej. Zgłosił się Wojtek14. Nr 2 listy.Zaraz po majówce, kontaktuję się z Eventurem, Maćkiem i wtedy mogę podac szczegóły przejścia Wojtka!4, czy kolegi nr 1 z listy rezerwowej na moje miejsce.W tej chwili nie wiem nic.I wtedy też pdam realną kwotę wyjazdu. Mój tel:603-13-27-53 Panowie cały czas jest wolne miejsce, ktoś jest chętny wskoczyć na miejsce Alka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Panowie cały czas jest wolne miejsce, ktoś jest chętny wskoczyć na miejsce Alka?Wrzuć Piotrek na główną stronę. Jako że zostało 3 tygodnie warto nską cenę ustalić. Zaczekamy jeszcze na decyzję Marcina. Edytowane 11 Maja 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Jeśli ktoś się waha, to podpowiem, że na tą miejscówkę zdecydowanie WARTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Hej, mam niepokojące wieści dotyczące opóźnienia wiosny w Szwecji i słabej aktywności ryb. Ja wyruszam w sobotę ale wszystko wskazuje, że to Wasz termin wyjazdu będzie właściwy.Jest szansa, że naprawdę dobrze traficie.Skrobnę coś po powrocie (skrobnę w sensie "napiszę", bez domysłów i aluzji proszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) mów tak, mów nam tak jeszcze! yes yes yes Edytowane 12 Maja 2017 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 proszę o zapisanie mnie w miejsce Alka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Parę refleksji z mojego tygodnia:Zapowiadało się, że będzie bardzo trudno. I w sumie było.Po gwałtownym ochłodzeniu ryby były dość apatyczne. Pogoda też nie sprzyjała, po chłodnych dniach od razu przyszła lampa bez chmurek. Dobrze, że trochę wiało. Coś tam połowiliśmy, mieliśmy z kolegą na łódce ok 170 szczupaków, niestety tylko kilka powyżej 80 cm. Do 90 nawet się nie zbliżyliśmy...Co do przynęt; raczej standard byle na lekkich główkach.Dobrze spisywały się duże gumy (od 20cm ). Mieliśmy sporo wyjść większych ryb ale bez skutecznych zacięć.Zdjęcie udowadnia, że nie ma za dużych przynęt na szczupaki Zanosi się, że traficie z terminem w "10".Ps. Nie wiem, jak obrócić to zdjęcie Edytowane 25 Maja 2017 przez milupa Zdjęcie za zgodą moderatora, obrócę wieczorem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Czy oprócz gum próbowaliście też na inne przynęty?Z jakimi efektami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Na żelastwo nie bardzo reagowały.Jerki też tak sobie...Gumy zdecydowanie były najatrakcyjniejsze.Ale to może się szybko zmienić wraz z wzrostem temperatury wody. Z niczego bym nie rezygnował. Aha, podczas naszego pobytu był bardzo niski poziom wody co również nie pomagało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Parę refleksji z mojego tygodnia:Zapowiadało się, że będzie bardzo trudno. I w sumie było.Po gwałtownym ochłodzeniu ryby były dość apatyczne. Pogoda też nie sprzyjała, po chłodnych dniach od razu przyszła lampa bez chmurek. Dobrze, że trochę wiało. Coś tam połowiliśmy, mieliśmy z kolegą na łódce ok 170 szczupaków, niestety tylko kilka powyżej 80 cm. Do 90 nawet się nie zbliżyliśmy...Co do przynęt; raczej standard byle na lekkich główkach.Dobrze spisywały się duże gumy (od 20cm ). Mieliśmy sporo wyjść większych ryb ale bez skutecznych zacięć.Zdjęcie udowadnia, że nie ma za dużych przynęt na szczupaki Zanosi się, że traficie z terminem w "10".Ps. Nie wiem, jak obrócić to zdjęcie Około 15 rybek na głowę dziennie to wcale nie jest zły wynik. Szkoda że niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Kogo @tommik, wyjścia dużych ryb mieliście w okolicy samego kallso, czy w dalszych rejonach? Łowiliście na końcu tej dużej zatoki, z której się wypływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi