godski Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jaka temperaturaw wody? Kto jedzie w ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 zimna https://www.meteoprog.pl/pl/water/BalticSea/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ta zatoka to tzw hodowla, nic tam się ciekawego nie działo. Przy kamieniach też. Po za tym, w bazie na Kallso były cztery łódki wędkarzy, mocno się tam kręcili, więc byłem tam tylko raz na chwilę.Te wyjścia mieliśmy przy Riso, akurat wiało i zmąciło wodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Ta zatoka to tzw hodowla, nic tam się ciekawego nie działo. Przy kamieniach też. Po za tym, w bazie na Kallso były cztery łódki wędkarzy, mocno się tam kręcili, więc byłem tam tylko raz na chwilę.Te wyjścia mieliśmy przy Riso, akurat wiało i zmąciło wodę. Co do kamieni to ciekawe - o ile mówimy o tych samych, to dla nas to była bankówka, jeśli tylko wiało. Podobnie jak zatoka (na samym jej końcu) - nie bez powodu ludzie tam przypływali.A co do wyjść dużych ryb, to obstawiałem właśnie Riso albo dalszą wycieczkę w głąb św. Anny Edytowane 25 Maja 2017 przez croock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Co do kamieni to ciekawe - o ile mówimy o tych samych, to dla nas to była bankówka, jeśli tylko wiało. Podobnie jak zatoka (na samym jej końcu) - nie bez powodu ludzie tam przypływali.A co do wyjść dużych ryb, to obstawiałem właśnie Riso albo dalszą wycieczkę w głąb św. Anny No właśnie, wiatr był głównie z północy więc w zatoce było spokojnie jak nomen omen na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Łowił ktoś tam od strony otwartego morza? Przy ostatnich kamieniach tuż przed nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Nic mi na ten temat nie wiadomo.Podobno Szwedzi na dorsze tam pływają. Pogadajcie z właścicielem bazy, jest biegły w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Pytanie do osób które były kiedyś na Kallso, czy trafiały się przylowy ryb morskich: troci, łososi, belon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 u mnie kompletnie nie, ale nie pływaliśmy za dużo na wschód od wyspy (w stronę otwartego morza). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Pytanie do osób które były kiedyś na Kallso, czy trafiały się przylowy ryb morskich: troci, łososi, belon?Raz miałem wyjście troci do blachy, parę razy widziałem pomykające na płyciznach ale bliższej znajomości nie zawarłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 No to już dziś ten dzień, chyba żaden z nas dobrze w nocy nie spał mięśnie napięte, zmysły wyostrzone, umysł w trybie "let's catch the big mama", adrenalina buzuje... za kilka godzin ruszamy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 A ja spałem, tylko whatsappy innych mnie obudziły ???? Za chwilę start i ???????????????????????????????????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 A jak nic nie będzie się działo, to dla odmiany ???????????????????????????????????????????????????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) liczymy na relację (może jakiś live stream z każdej łodzi ;-) ?).Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć na fotach znajome miejscówki Edytowane 2 Czerwca 2017 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Milupowóz zapakowany, ruszamy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 za ok 24 godziny będziecie już pakować się na łodzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Milupowóz zapakowany, ruszamyKomfortowo - widzę w samochodzie jeszcze trochę przestrzeni do dachu Połamania Edytowane 2 Czerwca 2017 przez SzymusS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Tak, tylko że Marcin jeszcze dojdzie po drodze.Chyba na dach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Właśnie, coś dużo kiejsca Wam zostało... aż dziwne;-) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Tradycyjnie po drodze wizyta w Pueblo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Elegancko i z klasą! Bogaty w witaminy zestaw jarzyn, pełen witaminy C sok pomarańczowy i lekko spieniony, zapewne sok jabłkowy ... brawo Panowie. Warto dbać o zdrowie przed spotkaniem z licznymi, wypasionymi matrówami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 W kolejce przed promem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 A nie miało Was być ośmiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Życzę Wam już tej najpiękniejszej chwili na promie http://vevo.ly/EJVy2T????Pozdro !!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 A nie miało Was być ośmiu?Ósmy dołączy w Szwecji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi