lady_gaga Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witajcie, Chciałam zapytać o Wasze opinie na temat wyjazdów, gdzie najlepiej opłaca się pojechać(duże fishe <_< ), myślimy głównie nad południem Szwecji i połowem szczupaczków:) Znacie jakieś dobre miejsca, możecie coś polecić? Za pośrednictwem jakiego biura się nalepiej wybać? Jeśli umieściłam źle wątek to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 No do wyboru sensowne są aż 3 biura eventur,activeholidays, zewprzygodynajlepiej się do nich odezwać napewno coś doradzą. Szwecja to słuszny kierunek ale i tam nie zawsze ryby biorą na zawołanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Najlepiej dołożyć te parę kilometrów i pojechać do Środkowej Szwecji. Doświadczenie mam niewielkie, ale jeszcze nie trafiłem na złe jezioro. Rozsądnie jest też olać biuro podróży, ugadać się z jakimś kempingiem z łódkami (silnik chyba lepiej mieć własny), zorganizować prom, licencję kupić na miejscu. Filozofia żadna, a wybór praktycznie nieograniczony. Życia nie starczy, żeby objechać choć 5% z tych ciekawych wód, które ma do zaoferowania Szwecja, czy Norwegia… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Też poszukuję propozycji/miejsca wyjazdu na 14 dni gdzieś na południe Europy (prawdopodobnie) w drugiej połowie sierpnia:- dla żony i dwóch chłopców 12 lat ma być ciepło i w miarę blisko do atrakcji turystycznych (aby się nie nudzili),- dla mnie ma być dobre wędkarskie łowisko spinningowe dowolnej ryby, Czy możecie koledzy coś zaproponować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Może wielkie rzeki południowej Francji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi