atb69 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam.Jak zabarwić korek domowym sposobem np. mielony na jakiś ciemny kolorek?Może ktoś to przerabiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam, taniej kupisz plastry i sobie skleisz rękojeść. Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 A może chciałbym spróbować, nie chodzi mi o aspekt ekonomiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Lakierobejce i bejce - powodzenia.Źle się wyraiłem w poprzednim poście rzeczywiście nie chodzi o finanse ale skomplikowaność tematu ale próbuj, próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 lakierobejca sie nie nadaje bron boże żeby jej użyć,tylko bejca na spirytusie i potem impregnat do korkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Nie będzie barwić rączek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 zwykła bejca będzie barwić,zainpregnowałem kaponem i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 czy w miedzyczasie pojawily sie na rynku alternatywne srodki do przekolorowania korka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Pokrywajac korek kaponem zabijasz go ,barwienie bejca jest tylko powierzchowne,bardzo trudno go przesączyć ,może spróbować barwic granulatPróbowałem już stabilizować korek i powiem ze nie łatwo,próżnia prawie idealna i sporo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dokładnie jak pisze Matusiak...Jak czytam o pomysłach by przelakierować korek,to mi sie włosy na plecach jeżą.Wiec po co go używać.Po co korzystać z tej wyjątkowej,miłej w dotyku powierzchni?Podobnie nie rozumiem,jak ktoś robi wedkę na tytanach i korzysta też z plastikowego,najtańszego uchwytu Fuji za 25 PLN. Ale to może ja mam spaczone spojrzenie? Taka mnie refleksja naszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Taps przelotki tytanowe bardzo istotne przy lekkim kiju Uchwyt raczej niekoniecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 No właśnie,tytany przy niektórych projektach to nie jest snobizm tylko konieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jak rodbuiler potwierdza to chyba nie masz więcej wątpliwości.Mam pheniksa na tytanacha a uchwyt zwykły z wstawką z burl cork .Bardzo dobrze mi się nim łowi nie muszę mieć bajery pod ręką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 I bardzo często wymagają tytanów blanki nie koniecznie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 a gdyby tak te tytany na proszek zetrzec i jako pigmentu uzyc, to da sie tym korek przebarwic? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ech emeritus cięty język masz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Przepraszam, o czym Ty mówisz teraz Kolego? Czy zaświtał Ci pomysł w głowie by ścierać na pył tytanowe ramki przelotek i wcierać je w korek? Ciekawa koncepcja i jakżesz ekstrawagancka Rozumiem że to był taki Świąteczny żarcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ZUS przestał mu świadczenie płacić a Mikołaj prezentu nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Albo dał za duży i stać Kolegę teraz na takie kosztowne zabiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Temat trochę zapomniany,może ktoś już wpadł na pomysł jak zabarwić korek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dawidos może farbą od tkanin spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Myslalem zeby kupic taki pylek do marblingi i wymieszac go z cork sealem. Ale nie przetestowalem, bo nie znalazlem takiego koloru jak chcialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ja chciałem przefarbować korek na gotowym badylu już, bo szkoda mi go rozpierniczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Tak jak wcześniej w tym temacie napisano,bejca koniecznie spirytusowa i na to Cork Seal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Przetestuje ten myk, i zobaczę jak sprawdzi się w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi