ark70 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Tak jak wcześniej w tym temacie napisano,bejca koniecznie spirytusowa i na to Cork Seal.Tak to wygląda po barwieniu:http://jerkbait.pl/topic/8759-hand-made-ark-70/page-3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Mam w głowie wizje czarnej bejcy bo chce czarna mambę okoniwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Przetestowałem.. brązy, zielenie, czerwienie są ok, czarny wygląda fatalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Cholera, to chyba odpuszczę bo jak wyglądać jak kupa to nie ma co kombinować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 po dwoch latach lowienia to mi tak pociemnial od brudu ze zadna bejca nje przebije efektu haha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Mam w głowie wizje czarnej bejcy bo chce czarna mambę okoniwowa Pomysl nad rattanem; chyba latwiejszy do wybarwienia niz korek. http://www.rodbuildingtutorials.com/Grip%20&%20Handle%20Tutorials/Rattan%20Tutorial%20by%20Kevin%20Graybeal.pdf Edytowane 6 Grudnia 2015 przez madmatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Tu tak zabejcowałem korekhttp://jerkbait.pl/topic/7251-projekty-koguta/page-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Odgrzeje kotleta. Czy pojawiło się coś nowego na rynku czym można zamalować korek?Mam gotowy kij z kilkucentymetrowym fragmentem korka i bym go tak ... na inny kolor :-)Z tym że nie mam na myśli odcieni brązów tylko np czarny, Grafit, granat. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Jestem ciekaw co by sie stalo jakbym wymieszal cork seal z tuszem rotringa, np niebieskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Jestem ciekaw co by sie stalo jakbym wymieszal cork seal z tuszem rotringa, np niebieskim A czemu tak ? a nie np tusz położyć najpierw a potem corkseal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Przecież kolorów bejcy jest multum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Przecież kolorów bejcy jest multum. I problem rozwiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi