gacopyrz Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Czołem, jak obiecałem tak zrobiłem. Sezon w pełni więc mam nadzieję, ?źe kto skorzysta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 PIERWSZORZEDNY material! Obejrzalem caly 2 razy Czesc behind the scenes wymiata ! Nie wiem czy kiedykolwiek bedzie mi dane skorzystac z tej sluzy, ale jesli tak, to wspomne Twoj film! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dziękuję za dobre słowo ! Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Choć to zupełnie nie moja tematyka - filmik naprawdę pierwsza klasa, fajnie było obejrzeć. No i faktycznie nie taki diabeł straszny, zastanawia mnie dlaczego to śluzowanie obrosło legendą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revizor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Super! Mi pom?łgł bardzo! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dzieki za material gacopyrz. Okres urlopowy nadszedl wiec powinien byc ruch w temacie. Mozna w ten sposob zrobic niezly kawalek wycieczki...o ile zwloki beda chcialy wspolpracowac... Odnosnie roznych legend...no coz, to jest najprostszy model sluzy, w dodatku nie odwiedzany przez wieksze jednostki. Zapewne te legendy maja zwiazek z czyms takim.... <_< ...polaczonym z, jakby tu powiedziec, pewna doza niefrasobliwosci - np. stary numer to przywiazanie jachtu do drabinki i nie posiadanie przy sobie noza....albo najlepszy numer - przywiazanie stalowa linka... <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dzieki za material gacopyrz. Okres urlopowy nadszedl wiec powinien byc ruch w temacie. Mozna w ten sposob zrobic niezly kawalek wycieczki...o ile zwloki beda chcialy wspolpracowac... Odnosnie roznych legend...no coz, to jest najprostszy model sluzy, w dodatku nie odwiedzany przez wieksze jednostki. Zapewne te legendy maja zwiazek z czyms takim.... <_< ...polaczonym z, jakby tu powiedziec, pewna doza niefrasobliwosci - np. stary numer to przywiazanie jachtu do drabinki i nie posiadanie przy sobie noza....albo najlepszy numer - przywiazanie stalowa linka... <_< Gumo Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 elegancki materiał, gratuluję i się wybiorę - z czystej ciekawości tylko dlaczego na bilecie widnieje cena 6,46 zł a Krzyś m?łwi, ze śluzowanie kosztuje 6,48 zł?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 6,46 zł a Krzyś m?łwi, ze śluzowanie kosztuje 6,48 zł?! Bo Krzyś zdjął do filmu okulary, ?źeby bardziej fotogienicznie wyglądać A z informacji uzupełniających: http://www.warszawa.rzgw.gov.pl/lewe_menu-utrzymanie_wod_i_u rzadzen_wodnych-wykaz_administrowanych_obiektow-kanal_zerans ki.html PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gacopyrz
Czołem, jak obiecałem tak zrobiłem.
Sezon w pełni więc mam nadzieję, ?źe kto skorzysta
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi