trout master Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam.He ... dokładnie takie samo skojarzenie miałem, ale pomyślałem sobie ... nie no ... wydra w obroży ... Pozdrawiam. A to nie Twój Psiak pilnuje pstrąga? http://www.flyfishing.pl/galeria/userphotos/dda191b19e742e641e4062f9495d8c08.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 A to pstrąg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Byłem dzisiaj na OS Wisła. Woda płynie ale pełno śryżu. Dwa trzy dni około zera lub więcej i da się łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 A jeszcze @Zielony pytanko - stosujesz takie same nimfy jak na pstrąga czy coś innego? Np jakaś imitacja białego robaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ostatnio najlepiej sprawdzają mi się te ze zdjęcia. Pierwsza to oczywiście lekki mini kiełżyk a prowadząca to taka ochotka- fioletka przyssana do złotej kulki 2,8mm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi132 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 perdigone...łane i skuteczne a niepozorne;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 A ja w lutym ........ wierce , wiercę i jeszcze wiercę pstrągi odpoczywają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam.Też zacząłem wiercić ...W zeszły weekend do boju mormychy poszły, ale w najbliższy zamierzam nimfy popróbowac te najmniejsze ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi