Oprych Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) to i ja wam się pochwalea więc tak Moj ojciec czyli mój Tata, zawsze był dla mnie autorytetem, zawsze mnie brał na rybki, czy to wakacje czy jakejkolwiek wypady i dopiero teraz zauważył potencjał w C&R po długich bojach walkach przy stole udało się, 2015 rok, to był totalny C&R im bardziej mu wbijałem, że źle robi, że warto, to tym bardziej mu się udawało i oto jego wypociny zaznaczę JEGO wypociny, dlaczego jego - ja nie mam czasu na takie siedzenie i dłubanie. mieliśmy parę wybków i innych wyrobów czyli gum od takich mistrzów jak Tomy , Janus i Piotr Wolski ( dziękuje za wszelkie Rady ) oraz chyba ten najważniejszy dla mnie, który zaszczepił mnie uśmiechem,pasją Pan Janusz Wideł za co mu będę dziękował na każdym kroku, i tak oto powstała wstępna forma RS1 11cm przewidziane jest również 15cm oraz 17cm - ktoś pewnie zapyta dlaczego tak duża guma - hmm jakby to powiedzieć dla frajdy oraz za zaspokojenia swojej potrzeby, czy sie sprawdzi - nie wiem nie wnikam w to, ważne że ojciec się przestawił na tą lepsza stronę mocy, a czy będą łowne - wierze w to. wersja RS 0wstępna forma i guma która nie posiada jakiejkolwiek pracy - czyli nie udało się ale warto było już zapowiedział że już ma propozycje jak ulepszyć swoje dzieło wersja RS1 Edytowane 1 Lutego 2017 przez oprych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Zawsze to fajnie, gdy syn chwali się dokonaniami ojca. Tradycja, miłość synowska i takie tam. Ale dobrze by było, gdyby Tato też zabrał głos. No bo jak tu, by z tradycją być w zgodzie, mam napisać sakramentalne "Witaj we własnym wątku"? Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Mój tata używa telefonu z a raczej bez kolorowego wyświetlacza za cud technik, a jego wiek przekracza mój raz tyle bo 70 lat i internet.,pisanie na klawiaturze komputera to już jest wyprawa w kosmos, A pisanie w telefonie to co najmniej lądowanie na Marsie. Więc postaram się pisać w miarę jego słów oraz przemyśleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Witam Wiesz świat idzie z postem.My starsi wędkarze jeszcze podazamy ale obecna mlodzierz w tam tempie nie nadarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Oprych WIELKI szacunek dla Ciebie , takie teksty powinni czytać młodzi ludzie ( w szczególności ) gdzie Tata i Syn mają WIELKĄ pasje w tym za wirowanym kraju przeczytałem Twój post kilka razy pozdrawiam . Edytowane 2 Lutego 2017 przez marek_moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Oprych, zrób większe kopyto i na pewno zaczną pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAĆKO21 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Potrzeba dłuższego ogonka względem tego tułowia i kopyto może minimalnie większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Gdzieś wyczytałem że kopyto powinno być tak wysokie jak najwyższy punkt brzucha? Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Poszedłem za radą i pełna modyfikacja wersji RS1foremka próbna Edytowane 11 Lutego 2017 przez oprych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) A tu coś grubszegokolejna wersja RS2foremka próbna Edytowane 11 Lutego 2017 przez oprych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi