Skocz do zawartości

Gumowce by Oprychowski

Rekomendowane odpowiedzi

to i ja wam się pochwale

a więc tak

Moj ojciec czyli mój Tata,  zawsze był dla mnie autorytetem, zawsze mnie brał na rybki, czy to wakacje czy jakejkolwiek wypady  i dopiero teraz zauważył potencjał w C&R po długich bojach walkach przy stole udało się, 2015 rok, to był totalny C&R  im bardziej mu wbijałem, że źle robi, że warto, to tym bardziej mu się udawało

i oto jego wypociny zaznaczę JEGO wypociny, dlaczego jego - ja nie mam czasu na takie siedzenie i dłubanie.

mieliśmy  parę wybków i innych wyrobów czyli gum od takich mistrzów jak  Tomy  , Janus  i Piotr Wolski ( dziękuje za wszelkie Rady )  oraz chyba ten najważniejszy dla mnie, który zaszczepił mnie uśmiechem,pasją  Pan Janusz Wideł za co mu będę dziękował na każdym kroku, i tak oto powstała wstępna forma

RS1

11cm przewidziane jest również 15cm oraz 17cm - ktoś pewnie zapyta dlaczego tak duża guma - hmm jakby to powiedzieć dla frajdy oraz za zaspokojenia swojej potrzeby, czy sie sprawdzi - nie wiem nie wnikam w to, ważne że ojciec się przestawił na tą lepsza stronę mocy, a czy będą łowne - wierze w to.

wersja RS 0

wstępna forma i guma która nie posiada jakiejkolwiek pracy - czyli nie udało się ale warto było

DSC_0003.jpg

już zapowiedział że już ma propozycje jak ulepszyć swoje dzieło

wersja RS1

DSC_0009.jpg

Edytowane przez oprych
  • Like 5

Zawsze to fajnie, gdy syn chwali się dokonaniami ojca. Tradycja, miłość synowska i takie tam. Ale dobrze by było, gdyby Tato też zabrał głos. No bo jak tu, by z tradycją być w zgodzie, mam napisać sakramentalne "Witaj we własnym wątku"? 

;)

Witaj :)

Mój tata używa telefonu z a raczej bez kolorowego wyświetlacza za cud technik, a jego wiek przekracza mój raz tyle bo 70 lat i internet.,pisanie na klawiaturze komputera to już jest wyprawa w kosmos, A pisanie w telefonie to co najmniej lądowanie na Marsie.

Więc postaram się pisać w miarę jego słów oraz przemyśleń

Oprych WIELKI szacunek  dla Ciebie , takie teksty powinni  czytać młodzi ludzie (  w szczególności ) gdzie Tata i Syn mają WIELKĄ pasje  w tym za wirowanym kraju    przeczytałem Twój post kilka razy pozdrawiam :) .

Edytowane przez marek_moto