stugrzeg Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 WitamKtoś ma, u?źywa ?. Proszę o opinieDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 W Europie zwany Atlantis, u?źywam 7000 a potw?łr 8000 le?źy i czeka na sw?łj dzień. 2 i 4000 są jakby nieco gorzej spasowane chyba od 5 i 7000 ale to fantastyczne kołowrotki. Zrobią karierę. Mają doskonale precyzyjny hamulec. Potę?źna pojemność szpuli w stosunku do wielkości kołowrotka. I zaleta i wada dla niekt?łrych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Syn ma Conquera przy wędce o c.w do 100g . Bardzo sobie chwali. U?źywa go od 2 miesięcy. Testowałem go takze i uwa?źam ,?źe niczym nie ustępuje shimniakom japońcom oraz japońskim Daiwom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jaka jest cena tego kołowrotka w Polsce i gdzie go mo?źna zobaczyć (na polskiej stronie internetowej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Z tego co wiem, to nie jest dostępny w Polsce. Mam dostawcę co sprowadza sprzęt z USA. U niego zapłaciłem 550zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Z zainteresowaniem sledze historie tego modelu.Pomysl z otwierana klapa by przeprowadzic samodzielny serwis wydaje mi sie byc dobra idea.Jesli jest to sumennie wykonane to mysle ze moze to przyniesc wiele korzysci.Zastanawia mnie tylko...jak dolozyc czy wymienic podkladke w osi korbki - miedzy lozyskiem a kolem zamachowym ? Bo wyobraznia podpowiada mi ze reszta glownego body kolowrotka to jeden element... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ceny są od 500 zł za 2000 w g?łrę. Mogę załatwić choć czekam zwykle ok. 3-5 tygodni i nie ze Stan?łw tylko z Europy jako Atlantisy oczywiście. Kilku obecnych na forum koleg?łw juz je ma i działają. A to 4000 ktoś wział na morskie trocie a to 5 czy 7000 do Norwegi na czarniaki czy sumowy spinek na Warcie etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Mimo pochlebnych opini jaką wydałem o tym kołowrotku ( to moja prywatna opinia ) Conquer to produkcja chińska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Slammer te?ź chińska a nic im się w zasadzie nie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Penn ju?ź nic w Stanach nie robi. Odkąd nale?źą do Pure Fishing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Chyba jednak coś jeszcze robi.Ja jestem na kupnie tego kręcioła.A mo?źe zamieściłby ktoś zdjęcie tego o czym wszyscy tak się rozpisujecie.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No nie powiem ciekawy, ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 A ten Penn - Van Staal - Morethan to jaki model ? dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Czy chodzi Ci Daniel o ten kt?łrego fotkę wrzuciłem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Guzu, to Torque.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi