brig Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Czy ktoś miał kontakt , jak z wytrzymałością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Rozmawiałem z kilkoma osobami na temat alumy, używane są nity lotnicze. Niektóre statki też są nitowane, spaw też w końcu puści. Pływałem na escape 165 i jak dla mnie pełna profeska. Cenowo np classic 165 cs z 90k brutto. Bardzo podobnie wychodzą inne jednostki.Nitowane to są te statki co już raczej w muzeach. Spawanie jest prostsze, mocniejsze i daje spore oszczędności na masie kadłuba (w konsekwencji można załadować więcej cargo, paliwa albo niespodzianek dla obcych). Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
brig
Czy ktoś miał kontakt , jak z wytrzymałością.
Top użytkownicy dla tego pytania
14
8
8
7
Popularne dni
2 Lut
31
3 Lut
31
4 Lut
8
1 Paź
3
Top użytkownicy dla tego pytania
inter 14 odpowiedzi
psulek 8 odpowiedzi
brig 8 odpowiedzi
JACOB01 7 odpowiedzi
Popularne dni
2 Lut 2017
31 odpowiedzi
3 Lut 2017
31 odpowiedzi
4 Lut 2017
8 odpowiedzi
1 Paź 2023
3 odpowiedzi
Popularne posty
inter
mam trackera v16 i starcrafta 190 , obie nitowane , już ci kolego mówie o bolączkach tych łodzi --- picie wody jedna i druga pije że hej , problem ? niby tak , ale po całym dniu wędkowania (nigdy
inter
wrzucam fotki żeby ktoś nie mówił że nie wiem o czym pisze
wuran
Alumacraft i Lund to łodzie od wielu lat na rynku. Bałbym się bardziej nowych spawanych konstrukcji produkowanych po garażach w ilości kilkadziesiat sztuk rocznie niż takich seryjnych na normalnej lin
76 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi