brig Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Wraz z nowym sezonem nowe pomysły.Jak myślicie chcę kupić romanę czy mogę zamontować dwa komplety dulek abym ja i mój kumpel mogli wiosłować na raz wiecie co dwóch to nie jeden .Czy ktoś widział lub pływał? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 David77 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Widziałem kiedyś taki tandem , z tym że tamta Romana lub coś podobnego do romany miała dwie ławki na środku. Wygladało to fajnie i płynęli dość szybko. Edytowane 2 Lutego 2017 przez David77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Muszę o tym pomyśleć na swoim okręcie to Tomek nie będzie miał czasu na "puszki" a zawsze to dwa wiosła więcej ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dwa dodatkowe wiosła to w prostej zależności ... dwie dodatkowe puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rothen Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) A ten kumpel będzie chciał wiosłować ? Wraz z nowym sezonem nowe pomysły.Jak myślicie chcę kupić romanę czy mogę zamontować dwa komplety dulek abym ja i mój kumpel mogli wiosłować na raz wiecie co dwóch to nie jeden .Czy ktoś widział lub pływał? Edytowane 2 Lutego 2017 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gaweł Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Wraz z nowym sezonem nowe pomysły.Jak myślicie chcę kupić romanę czy mogę zamontować dwa komplety dulek abym ja i mój kumpel mogli wiosłować na raz wiecie co dwóch to nie jeden .Czy ktoś widział lub pływał?Jak chcesz to jednoskorupowa Romana jest za 2 tysie z małym plusem/200/.Na niej można/9,9-10hp/pocisnąć ponad 3 dychy na godz/2 tłustych gości +bagaż/ ..Mare7 ją ma i Andrzej W/moje to były/A i jeden tylko powiosłuje bo to mały ciężar a Ty rytm wiosłowania będziesz nadawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Wraz z nowym sezonem nowe pomysły.Jak myślicie chcę kupić romanę czy mogę zamontować dwa komplety dulek abym ja i mój kumpel mogli wiosłować na raz wiecie co dwóch to nie jeden .Czy ktoś widział lub pływał?Najlepszy wybor to rower wodny,mozna pedalowac z kolega. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Najlepszy wybor to rower wodny,mozna pedalowac z kolega. Zgłaszam ten post !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artek Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłaszam ten post !!! Tak, tak zgłoś do Jarka i do Antoniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 To akurat para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
brig
Wraz z nowym sezonem nowe pomysły.
Jak myślicie chcę kupić romanę czy mogę zamontować dwa komplety dulek abym ja i mój kumpel mogli wiosłować na raz wiecie co dwóch to nie jeden .
Czy ktoś widział lub pływał?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi