PILOT Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 2g to ja rzucę z Lina na kiju do 80g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Z liną na kiju to każdy rzuci ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Z multika Megabass Lin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Taaaa zaczyna się - powiedz ze nie rzucisz 1,5g wabikiem to już pojazd po umiejętnościach, bo tu każdy jest ekspertem od rzucania - wirtuozi castingu ku.. jego mać Zluzujcie trochę to zabawa a nie konkurs kto jest naj Powiedziałem że nie posadziłbym swojego Alda o takie osiągi a nie że są niemożliwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Rafał! Luzik Ja przecież nie napisałem że jestem expertem bo swoja drogą nie jestem dodałem tylko że poza odpowiednim dobraniem sprzętu potrzebne są również umiejętności aby rzucić 0,6 0,8 czy nawet 1,5g. Na siurkach i 12m może okazać się zadowalające dlatego też napisałem że rzuci czy nie rzuci jest względne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Rafał! Luzik Ja przecież nie napisałem że jestem expertem bo swoja drogą nie jestem dodałem tylko że poza odpowiednim dobraniem sprzętu potrzebne są również umiejętności aby rzucić 0,6 0,8 czy nawet 1,5g. Na siurkach i 12m może okazać się zadowalające dlatego też napisałem że rzuci czy nie rzuci jest względne Po czasie jaki spędziłem z castem nachodzi mnie myśl po co się tak meczyć, cast jest super ale do pewnego stopnia, nie będzie lepszy od zwykłego spina przy zabawie 1-3g a nawet jak uda się zbliżyć do osiągów spina to będzie to kosztowało 40 razy więcej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja tam bym nie nazywał tego lepszym gorszym. Wszystko ma swoje plusy i minusy i każdy preferuje co innego. Swoją drogą co to są osiągi ? Przecież to jest mega względne. Co z tego że wyrzucisz dżiga na 60m ? Na takiej odległości nie dostrzeżesz słabego brania a jak poczujesz to nie zatniesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A ja napisałem, że rzucę ale nie wspmniałem, że pod nogi;). Szczerze to machnąłem tak z Lina przy kiju do 80g na sporej pletce samą agrafką z krętlikiem dość sporą może miała 1.5g i poleciało bez brody ok 2/3m:) - czary;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A ja napisałem, że rzucę ale nie wspmniałem, że pod nogi;). Szczerze to machnąłem tak z Lina przy kiju do 80g na sporej pletce samą agrafką z krętlikiem dość sporą może miała 1.5g i poleciało bez brody ok 2/3m:) - czary;) Nie pij na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Byłem sobie na polu, nic nie złowiłem ale nagrałem jak to tam się przedstawia. Generalnie w tego typu testach problemem jest podstawowy, nie widać gdzie leci przynęta i kiedy spada, poza tym jest git. Pod koniec nawet kilka bredni o głowicach rzutowych Zapraszam na filmowy materiał prosto z pola. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Nudziłem się ale tak było. A na rybach już nie pije nigdy od czasu jak kiedyś powiało mnie na stojak z wędkami i z dwóch wędek zrobiły się cztery, porwanie przez nurt, skoki na główkę na rzeczce pstrągowej...i inne... ale to już nie ten dział. Stwierdziłem jednak, że albo jedno albo drugie. A u was jak tam z przygodami ala wędkarskimi na rybach:)? Trzymajmy się lepiej tematu Edytowane 2 Lutego 2017 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) No ta mamy nową dyscyplinę zimową .Łowimy na sucho.:-)Sławek gdzie odblaski chcesz zginąć w tak młodym wieku.Ja do tego mam jeszcze stare wiaderko i ćwiczę celność. Udokumentowany rekord 17m 30 cm ciężar znany.Panowie na koń.:-) Edytowane 2 Lutego 2017 przez brig 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Szaleństwo różne ma oblicza i miło wiedzieć że nie jest się w tym wszystkim samemu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Sławku jak miałem poprzedniego Aldka BFS XG ale i tak kopara mi opadła na moim wspomnianym kijku 2,4m 5-15 z linka 8lb czułem się "bezpiecznie" od 2,5-3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Świetny i miarodajny test.Długość rzutu przy 1.5 gramowej przynęcie i lince 14 lb bardzo dobra .Sławek spróbuj zrobić test z żyłką 0,16-18 mm rzucając oburącz.Myślę że 20 metrów to będzie pikuś.Jeszcze raz graty za film Byłem sobie na polu, nic nie złowiłem ale nagrałem jak to tam się przedstawia. Generalnie w tego typu testach problemem jest podstawowy, nie widać gdzie leci przynęta i kiedy spada, poza tym jest git. Pod koniec nawet kilka bredni o głowicach rzutowych Zapraszam na filmowy materiał prosto z pola. https://youtu.be/GxP7LSk2XAw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Żyłka też się sprawdza całkie dobrze ale jak nie muszę nawijać żyłki to wolę plecionkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Żyłka też się sprawdza całkie dobrze ale jak nie muszę nawijać żyłki to wolę plecionkę.Też byłem be ale spróbowałem i przy UL jestem za żyłką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Ja wolę fluorocarbon.Po robocie w dziń wolny zrobię test ale już wiem że będzie to minimum 25 m bo jestem bardzo dobry (według mnie) :-) Edytowane 2 Lutego 2017 przez brig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Ja wolę fluorocarbon.Po robocie w dziń wolny zrobię test ale już wiem że będzie to minimum 25 m bo jestem bardzo dobry (według mnie) :-)Arek nie ujmuj sobie.Jeżeli chodzi o casting ,UL i Mazowieckie to jesteś najlepszy na forum, po mnie i Mańku Edytowane 2 Lutego 2017 przez rothen 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Zalajkowalem Wam obu ale niestety tylko raz bo więcej się nie da.:-))))) Edytowane 2 Lutego 2017 przez kondzio 77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Arek nie ujmuj sobie.Jeżeli chodzi o casting ,UL i Mazowieckie to jesteś najlepszy na forum, po mnie i Mańku Aha ... na pewno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Tomku forum to nie miejsce na spory ludzi na poziomie, ale chyba musimy to wyjaśnić jak mężczyźni Ty i ja sami jeziorko Maniek zna miejsce może być sekundantem bądź uczestnikiem podaj dzień i godzinę.Czekam???? Edytowane 2 Lutego 2017 przez brig 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Tomku forum to nie miejsce na spory ludzi na poziomie, ale chyba musimy to wyjaśnić jak mężczyźni Ty i ja sami jeziorko Maniek zna miejsce może być sekundantem bądź uczestnikiem podaj dzień i godzinę.CzekamJa mogę też? Mogę być poza rankingiem ok?;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja mogę też? Mogę być poza rankingiem ok?;-)Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaMożesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Przynajmniej cięcie będzie nie o babę a o honor.wrzućcie na yutuba . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi