Skocz do zawartości

... Co, że JA nie dam rady??? UL CAST - OFF czyli kto dalej machnie niczym;-)

PILOT

Rekomendowane odpowiedzi

Tomku forum to nie miejsce na spory ludzi na poziomie, ale chyba musimy to wyjaśnić jak mężczyźni Ty i ja sami jeziorko Maniek zna miejsce może być sekundantem bądź uczestnikiem podaj dzień i godzinę.

Czekam

Arku w tym czasie zdziwisz się parzyłem zieloną herbatę .Przyjmuję wyzwanie a innych kolegów zapraszam na pojedynek nad jeziorkiem Czerniakowskim w dniu który ustalimy z Brigiem .Oddzielimy ziarno od plew :) Tylko załaduję ... BFS XG żyłką Edytowane przez rothen
  • Like 1

Zmiana planów .Po rozmowie z moim rywalem ustalamy miejsce pojedynku na glinkach koło Ul.Połczyńskiej po lewej na wylocie z Warszawy do Poznania w dniu 04/02/2017 godz. 15.00 https://www.google.pl/maps/place/Glinianki+Sznajdra,+Warszawa/@52.2180855,20.9113562,12z/data=!4m2!3m1!1s0x471ecb31fd32fb45:0xfc3e5461dfeef71d?hl=pl-pl .Wszystkich sekundantów proszę o pełne wyposażenie we wszystkie multiplikatory i wędki które posiadają.Jak przeżyję ten pojedynek i porażkę ,zrobimy pokaz rzutów przynętami 100 + .Jak nie to Arek poprowadzi :)

Edytowane przez rothen

Na plaży Castingowskiej

dwóch herosów stało. 

Wielu obserwatorów 

również się zebrało.

Kije ultra lajty, multiki zadbane

... lecz jak lód nie zejdzie to będzie przesrane :P

cd ... może nastąpi :D

PS z powodu zmiany lokalizacji ... cd nie będzie :(

Edytowane przez BOB1
  • Like 4

Weźcie do tych zawodów kilometr plecionki bo słyszałem, że u was broda za brodą;)

Pilot my profesjonaliści :) Z Arkiem pamiętamy jak krowa cielęciem była i tego się nie wstydzimy :) Tyle że teraz to nie kilometry tylko cm brody :) A poza tym to nie zawody .To pojedynek :)

Edytowane przez rothen
  • Like 1

Kiedy ten pojedynek ?? Chce tam być[emoji14]

Poza tym z Arkiem i ja miałem miec walkę :P

Zaraz z tego się zrobi regularna ustawka, do Arka zaczną się zjeżdżać interesanci z wszystkich stron heheh.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Normalne każdy chce się zmierzyć z najlepszym. :-)

Ja to nawet nie będę się rozgrzewał ,podjadę uchylę okno wykonam najlepszy żut i pojadę pozostawiając tłum w osłupieniu i tak będą stali do lata.:-)

Edytowane przez brig
  • Like 10