BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Zaproście Wiadomości lub Fakty ( w zależności od zapatrywań) Niech to ktoś udokumentuje ... może być Meme Ja potem napiszę wiersz o tym wiekopomnym wydarzeniu Edytowane 2 Lutego 2017 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Tak jak się spodziewałem Tomek zamilkł.Widział mnie w akcji nad bobrem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 no dobra..... to ja też chcę to zobaczyć (w sensie że ten meeting)....... Bob jakby co...to wody twórczej mogę zabrać...od razu jaką epopeję siekniesz....z jednego przykuca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Tomku forum to nie miejsce na spory ludzi na poziomie, ale chyba musimy to wyjaśnić jak mężczyźni Ty i ja sami jeziorko Maniek zna miejsce może być sekundantem bądź uczestnikiem podaj dzień i godzinę.CzekamArku w tym czasie zdziwisz się parzyłem zieloną herbatę .Przyjmuję wyzwanie a innych kolegów zapraszam na pojedynek nad jeziorkiem Czerniakowskim w dniu który ustalimy z Brigiem .Oddzielimy ziarno od plew Tylko załaduję ... BFS XG żyłką Edytowane 2 Lutego 2017 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Zielona herbata była na uspokojenie :-)Napisz kiedy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Bardzo zacne miejsce na spotkanie ... tuż pod moim nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Rodzi się nowa tradycja spotkań -miejsce Jeziorko Casting'owskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Zmiana planów .Po rozmowie z moim rywalem ustalamy miejsce pojedynku na glinkach koło Ul.Połczyńskiej po lewej na wylocie z Warszawy do Poznania w dniu 04/02/2017 godz. 15.00 https://www.google.pl/maps/place/Glinianki+Sznajdra,+Warszawa/@52.2180855,20.9113562,12z/data=!4m2!3m1!1s0x471ecb31fd32fb45:0xfc3e5461dfeef71d?hl=pl-pl .Wszystkich sekundantów proszę o pełne wyposażenie we wszystkie multiplikatory i wędki które posiadają.Jak przeżyję ten pojedynek i porażkę ,zrobimy pokaz rzutów przynętami 100 + .Jak nie to Arek poprowadzi Edytowane 2 Lutego 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Na plaży Castingowskiejdwóch herosów stało. Wielu obserwatorów również się zebrało.Kije ultra lajty, multiki zadbane... lecz jak lód nie zejdzie to będzie przesrane cd ... może nastąpi PS z powodu zmiany lokalizacji ... cd nie będzie Edytowane 2 Lutego 2017 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ale będzie młócenie... To może ja nawinę jakieś 30LB żeby szanse wyrównać?! hahahh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 To już zasługuje na oddzielny wątek, także będziemy przenosić chyba chłopaki...Z tuningiem pod nieloty nie mamy już wiele wspólnego, a podtemat fajnie się rozwija. Arek pewnie już wziął swoje wiaderko i ćwiczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Weźcie do tych zawodów kilometr plecionki bo słyszałem, że u was broda za brodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 ale o 15ej to mało czasu do zmierzchu będzie! no chyba że mam zabrać podlodówki i na wieczorowego posiedzimy nad przerębelkiem a jak by było po drugiej stronie torów to bym spacerkiem z domu przyszedł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Jestem ja i wiaderko. Edytowane 2 Lutego 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 ...bajoro na Połczyńskiej odpada. Ja do domu przez Służew , będę dobę wracał (na pewno, chłopaki do Błonia wcześniej dojadą do chaty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Robert jak coś to podjadę po Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ale po co? Wy teraz chcecie tymi przynętami 100+ , lód rozbijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Weźcie do tych zawodów kilometr plecionki bo słyszałem, że u was broda za brodąPilot my profesjonaliści Z Arkiem pamiętamy jak krowa cielęciem była i tego się nie wstydzimy Tyle że teraz to nie kilometry tylko cm brody A poza tym to nie zawody .To pojedynek Edytowane 2 Lutego 2017 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dobrze że ja nie mam multików do UL???? Nie będę musiał się wstydzić???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dobrze że ja nie mam multików do UL Nie będę musiał się wstydzićJak to nie masz, co zrobiłeś z moją byłą kobitą??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ja do tego mam jeszcze stare wiaderko i ćwiczę celność. Aruś zdradź jakie to wiaderko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak to nie masz, co zrobiłeś z moją byłą kobitą???No właśnie!? Maniuś, czy ja o czymś nie wiem ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Kiedy ten pojedynek ?? Chce tam być Poza tym z Arkiem i ja miałem miec walkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Kiedy ten pojedynek ?? Chce tam być[emoji14]Poza tym z Arkiem i ja miałem miec walkę Zaraz z tego się zrobi regularna ustawka, do Arka zaczną się zjeżdżać interesanci z wszystkich stron heheh. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Normalne każdy chce się zmierzyć z najlepszym. :-)Ja to nawet nie będę się rozgrzewał ,podjadę uchylę okno wykonam najlepszy żut i pojadę pozostawiając tłum w osłupieniu i tak będą stali do lata.:-) Edytowane 3 Lutego 2017 przez brig 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi