maniek1972 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak to nie masz, co zrobiłeś z moją byłą kobitą???Żarcik taki, co bym nie musiał podejmować "rękawicy"[emoji1] Na obecną chwilę mam już dwie "kobity" , a do trzeciej leci szpulka chyba 8,7g[emoji106] [emoji1] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 ...bigamista!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Zmiana planów .Po rozmowie z moim rywalem ustalamy miejsce pojedynku na glinkach koło Ul.Połczyńskiej po lewej na wylocie z Warszawy do Poznania w dniu 04/02/2017 godz. 15.00 https://www.google.pl/maps/place/Glinianki+Sznajdra,+Warszawa/@52.2180855,20.9113562,12z/data=!4m2!3m1!1s0x471ecb31fd32fb45:0xfc3e5461dfeef71d?hl=pl-pl .Wszystkich sekundantów proszę o pełne wyposażenie we wszystkie multiplikatory i wędki które posiadają.Jak przeżyję ten pojedynek i porażkę ,zrobimy pokaz rzutów przynętami 100 + .Jak nie to Arek poprowadzi Ponieważ to całe 50 m od miejsca w którym mieszkam, to będę Was pilnował żebyście mi czasami szyb w oknach nie powybijali...???????????? Edytowane 3 Lutego 2017 przez bartolo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ze względu na zapytania zapewniam ,że pojedynek się odbędzie .Zapraszamy wszystkich chętnych uczestników,obserwatorów i sponsorów :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Czy już rysuje się jakiś termin? Ściągnięcie mediów trochę trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Sobota 15:00Kto stawia........................ Mam drivera ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Robert napisz czy podjechać Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob61 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Aruś zdradź jakie to wiaderko ? To które zastąpiło kaczkę,większa dziura łatwiej trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Po drugiej stronie Połczyńskiej można się dobrego piwka napić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 To które zastąpiło kaczkę,większa dziura łatwiej trafićoooo ... cześć bobie, Robercie z Warszawy. To się objawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Takie trenuję prawie codziennie. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 A to wiaderkowy wabik. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 hmm a jak ja bym chciał żeby jakiś super mistrz pokazał mi jak rzucać moimi zestawami to mogę zabrać ze sobą dwa kijki i multiki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Możesz ....................... Super Miszcz Edytowane 3 Lutego 2017 przez brig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 to jak mi zdrowie pozwoli to będę Miszczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 A ja to zabieram tylko wiaderko i dalmierz .Pokonam was waszą bronią (chyba):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Potwierdzam słowa Miszcza Termin,godzina i miejsce pojedynku https://www.google.pl/maps/place/Glinianki+Sznajdra,+Warszawa/@52.2180855,20.9113562,12z/data=!4m2!3m1!1s0x471ecb31fd32fb45:0xfc3e5461dfeef71d?hl=pl-pl bez zmian Ps:I jeszcze mała ciekawostka odnośnie tej wody "Glinianki Schneiderów są położone na terenie warszawskich jelonek u zbiegu ulic Połczyńskiej i Dźwigowej. Glinianki Schneiderów to pozostałość po dawnych zakładach cegielnianych i po fabryce dachówek, no i tu się urwał z helikoptera miś z filmu „Miś” Stanisława Barei. "Ze względu na zapytania zapewniam ,że pojedynek się odbędzie .Zapraszamy wszystkich chętnych uczestników,obserwatorów i sponsorów :-) Edytowane 3 Lutego 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Robert napisz czy podjechać Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu TapatalkaArku, dopiero teraz doczytałem. Póki co , wygląda na to , że TAK (co nie oznacza , że stanę po Twojej stronie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Arku, dopiero teraz doczytałem. Póki co , wygląda na to , że TAK (co nie oznacza , że stanę po Twojej stronie )Myślałem ,że będziesz trzymał kciuki za nas obydwu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Kiedy jestem pod wpływem, staram się być bezstronnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No to Maniek będzie miał kompana do kibicowanie Kiedy jestem pod wpływem, staram się być bezstronnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Trzymam za Was kciuki :-)Dajcie transmisję na żywo, to zrobię przerwę podczas wędkowania i będę oglądał :-) Tapatalknięte ze srajfona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No to Maniek będzie miał kompana do kibicowanie Żeby nie było, to ja też jestem bezstronny[emoji1] ale żeby pokonać miszcza, przewaga pretendenta musi być wyraźna[emoji106] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Maniuś jeszcze nie ma miszcza i pretendenta Miszcz będzie dopiero jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Wstałem o 6 żeby nie przegapić transmisji. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi