brig Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Wstałem o 7 bo tak wstaję.Dzień dobry :-) Edytowane 4 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 a ja mam wrażenie że się jeszcze nie obudziłem..... od której strony glinianki będzie piknik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Od południowej.Wstałem o 7:30, bo tak wstaje ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ja od tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Arkadiuszu.....nie mówimy tu o ulubionych pozycjach spędzania miłych chwil a miejscu parkingowym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Macie szczęście pretendenci, że nie mam linki nawiniętej. Jak będę, to tylko z pomponami czirliderki. Inaczej marny byłby Wasz los. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Ja wstaję codziennie o piątej rano....I nie ważne, która jest wtedy godzina :-)Arek pamiętaj - live proszę, bo i tak same okonki po 10 centów biorą. A tak człowiek się rozerwie trochę :-) Tapatalknięte ze srajfona Edytowane 4 Lutego 2017 przez Dano^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Arkadiuszu.....nie mówimy tu o ulubionych pozycjach spędzania miłych chwil a miejscu parkingowym Przepraszam pomyliłem forum. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Napięcie przed pojedynkiem da się wyrażnie odczuć nawet w Swarzędzu.Myślę że gdyby Daro Szpakowski wiedział co się szykuje to by dopłacił aby móc to relacjonować . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Arek na pewno napięty ma... nadgarstek;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Arek na pewno napięty ma... nadgarstek;-)Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaSpokojnie od rana leżę.Nie wykonałem nawet 1 próbnego rzutu ,olimpijski spokój .A napięty nadgarstek mam tylko w jednej sytułacji i to nie jest związane z wędkarstwem.:-) Edytowane 4 Lutego 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 W takim razie zrobimy test antydopingowy przed rozgrywką. Mocz, stolec, krew. Proszę zawodników o zachowanie powyższych i oddanie na zawołanie. Twój spokój Areczku wydaje się conajmniej podejrzany;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Bądźcie czujni bo ,,ustawki'' są obecnie monitorowane przez ,,dobrą zmianę''Czekam na relację na forum i TV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Już ponoć policja zablokowała skrzyżowanie pobliskie i rozpoczęła się ewakuacja mieszkańców. Cztery rosomaki z trudem blokują napierający tłum fanatycznych gapiów. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Już ponoć policja zablokowała skrzyżowanie pobliskie i rozpoczęła się ewakuacja mieszkańców. Cztery rosomaki z trudem blokują napierający tłum fanatycznych gapiów. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaWyjżałem przez okno, a tam tłum jakiś się zebrał, teraz już wiem kto, po co i dlaczego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jestem w stałym kontakcie z Arkiem. Zadziwia mnie swoim spokojem, opanowaniem a pewność siebie to nie bufonada tylko głębokie przeświadczenie o klasie własnej, wynikające z wieloletniego doświadczenia. Bójcie się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Jestem w stałym kontakcie z Arkiem. Zadziwia mnie swoim spokojem, opanowaniem a pewność siebie to nie bufonada tylko głębokie przeświadczenie o klasie własnej, wynikające z wieloletniego doświadczenia. Bójcie się Kuźwa ................... to ja chyba nie przyjadę albo ukryję sie w krzakach i będę obserwował z ukrycia Edytowane 4 Lutego 2017 przez maniek1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Mi niestety nie będzie dane uczestniczyć w tym wydarzeniu specjalnym, cóż... życie;-) liczę na relację live chłopaki! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 ...nie lubię to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Wy jesteście pierdolnięci :-) Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Grunt,że pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Powodzenia.Liczę na jakąś rekację on line.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Tak jak się spodziewałem Tomek zamilkł.Widział mnie w akcji nad bobrem.Akcja nad bobrem powiadasz...Tomek widział...jakoś dziwnie to brzmi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 zimno było, brody były i jak na real meeting przystało wędek więcej niż wędkarzy..... ale jak to bywa w takich okolicznościach miarodajnym odnośnikiem odległości była......butelka (zielona) więcej będzie jak Bob zdjęcia "wywoła" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Dziękuję wszystkim za przybycie szkoda że tak mało zebranych brało udział w zmaganiach. Wiadomo najlepszy jest jeden ja.Pseudonim skromny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi