rothen Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jeszcze nie napocząłem ,dopiero wróciłem z koncertu Rae Sremmurd w Palladium i nie mogę się po tym otrząsnąć Oczywiście za miesiąc Kurde, a ten już puszkę napoczął Nie za tydzień, tylko za miesiąc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Chłopaki, ale mnie nie było na tych towarzyskich zawodach....więc wyniki są nieważne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Przemo powtórzymy w Kwietniu nad Bobrem .Będę główni zainteresowani czyli Brig Ty i Ja Chłopaki, ale mnie nie było na tych towarzyskich zawodach....więc wyniki są nieważne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Bez "niezależnego" obserwatora się nie liczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Lista na Bóbr otwarta na mk.pl Bez "niezależnego" obserwatora się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Kto odkupi żonie wiadro ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Kto odkupi żonie wiadro ?Ooooo.... a Ten jeszcze nie wytrzeźwiał wiadro i wiadro ps.zrobimy zrzutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Ja już wytrzeźwiałem ale żona jeszcze nie :-)Piła po stracie przyjaciela(wiaderka) całą noc .:-),,ps.zrobimy zrzutę''Ok przekażę chyba wybaczy. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Lutego 2017 przez brig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 taa w twin peaks byłą kobieta z pieńkiem a Arek ma kobietę z wiaderkiem..... ekhhm znaczy miał bo teraz ma bez wiaderka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Arek, moja Pani śpi nago???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Arek, moja Pani śpi nagoWidocznie nie czuję się zagrożona.:-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Albo nie ma kaca po stracie wiaderka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Oo Panie w łóżkach na jerku, tego jeszcze nie było;) apropo wiadro na kacu czasem się przydaje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Nie rozumiem, czemu nikt nie zwrócił uwagi na dzieciątko, które najwyraźniej śni o utraconym wiaderku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Robert, bo to męska ślepota jest ???? gdyby tu było więcej kobiet napewno by dziecko zauważyły???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 No bardzo Ci dziękuję ...tylko nie mów do mnie "mamo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Arek a kontener na śmieci może być ? Kto odkupi żonie wiadro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Bob żeby zostać mamą to niestety musiał być mieć większe cycki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Chłopie, gdzieś ty pobierał nauki o życiu w rodzinie??? To nawet na religii takich rzeczy nie opowiadają! ... zwykła dyskryminacja kobiet-przyszłych matek z małymi cycuszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 małe cycuszki są piękne, duże też i średnie też...... ale w twoim przypadku to jest zupełny ich brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Bo mama Bob urodziła się dla hecy???? z tyłu plecy.....z przodu plecy ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Co do pierwszej części Twojej wypowiedzi mamy pełną zgodność ... co do drugiej, moja ruda twierdzi coś zgoła innego (takie babskie wypominki, że się jej chłop zapasł ... czepia się ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Bo mama Bob urodziła się dla hecy z tyłu plecy.....z przodu plecy ... i do tego w Wigilię, w Łowiczu, którego dzielnicami są Błonie i Łódź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 ... i do tego w Wigilię, w Łowiczu, którego dzielnicami są Błonie i Łódź z takim obciążeniem.....teraz rozumiem dlaczego jesteś "inny" :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Oo Panie w łóżkach na jerku, tego jeszcze nie było;) apropo wiadro na kacu czasem się przydaje.Życie zmusiło mnie do nauczenia się wstawiania zdięć z tel. I fajnie zacznę wreszcie sprzedaż gratów.A żona nie ma nic przeciwko temu żebym je zamieszczał . Bo o nich nie wie :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi