BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Zakładamy nowy wątek "Nasze Kobiety" ? Świadomie nie piszę "żony" ... bo niby dla czego tylko ...I aby nikogo nie wykluczać może być i "Nasi Mężczyźni" ale z góry sygnalizuję aby tylko nasze forumowiczki coś tam wrzucały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Zakładamy nowy wątek "Nasze Kobiety" ? Świadomie nie piszę "żony" ... bo niby dla czego tylko ...I aby nikogo nie wykluczać może być i "Nasi Mężczyźni" ale z góry sygnalizuję aby tylko nasze forumowiczki coś tam wrzucały Jest wątek nasi milusińscy koty psy itd, więc... dlaczego nie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Kącik złamanych serc ( rady ,porady,pocieszenie) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Albo namiary, gdzie po drodze na ryby można spotkać fajne ssaki leśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Przemek, a Ty młody i już wygłodniały ???? Ile to trzeba soku z gumijagód wyżłopać żeby na te leśne lale pojechać ? ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 W sumie to możemy z tego zrobić zawody zimowe, jakaś mini lige rzucania niczym w dal xD wpisowe 1500pln i na koniec najlepszy nicorzucacz zabiera wszystko i stawia wszystkim wódeczyktocolubi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jako ala twórca tematu, prezes ligi - zbieram wpisowe i składkowe;) Leśne Panie to nie dla takich koneserów jak My! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 No nie wiem, nie wiem? Raczej pierwsi obecni na spotkaniu mogą się nazwać grupą założycielską lub sprawująca władzę. Teoretycy to raczej nadzór mentalny...A co do pań ...pełna zgodność 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Zaczyna się, jeszcze nie założyliśmy ligi-stowarzyszenia-partii jak zwał tak zwał a już się pokłócili o władze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Zaczyna się, jeszcze nie założyliśmy ligi-stowarzyszenia-partii jak zwał tak zwał a już się pokłócili o władze I pieniądze.Jeszcze dziadek nie umarł a rodzina o domek dziadka się pokłóciła.Dziadek wyzdrowiał a na święta nikt nie przyjechał bo się wszyscy nagle rozchorowali.Dziadek święta spędził sam,a mógł nie chorować. Edytowane 7 Lutego 2017 przez brig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Pierwsi obecni to tylko zawodnicy a ligą ktoś musi rządzić, poza tym co Wy kur..a wiecie o zarządzaniu;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 No chyba ma rację.Ja sam sobą nie mogę zarządzić :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Kuźwa......do pieniędzy i rządzenia to wszyscy są pierwsi, ale do roboty to nie ma chętnych ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Zarządzanie to ciężka tyra! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Yhy... jasne. Pot na czole. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 i zakwasy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 i zakwasy:)Zakwasy tylko w palcu.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) to ja mam takie stowarzyszeniopartiospółki w du...pie... póki co żyję (jeszcze) w wolnym (jeszcze) kraju i nikt nie będzie rządził czym i jak mam rzucać!będę rzucał tam gdzie chcę i jak blisko tylko mi się wymyśli! O! Edytowane 7 Lutego 2017 przez Przemsol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 to ja mam takie stowarzyszeniopartiospółki w du...pie... póki co żyję (jeszcze) w wolnym (jeszcze) kraju i nikt nie będzie rządził czym i jak mam rzucać!będę rzucał tam gdzie chcę i jak blisko tylko mi się wymyśli! O! Nie pytamy gdzie kolega co ma najlepiej o tajnych schowkach nie pisać na ogólnym bo ktoś się tam włamie. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 no jeszcze tego by brakowało byście na spytki brali.....może jeszcze z lampką w oczy świecącą......... ot czasy nastali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 A moze być tak prądem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Przemsol - nie buntuj się bo już nie porzucasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 to będę grał w warcaby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Albo w bierki elektryczne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaxonwawa Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam z chęcią dołączę do warszawskiej elity na nastepnym spotkaniu. Jestem nowicjuszem w castingu uxl więc z chęcią nauczę się czegoś nowego. Wysłane z mojego LG-K500n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi