BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wojtku , jak namierzysz gdzieś kontakt do "warszawskiej elity" to i my, prości castingowcy ze stawku na Połczyńskiej też z chęcią ich poznamy ... bo na pewno nie dołączymy bo to za wysokie będą dla nas progi A na takie spotkania jak to, dla wszystkich drzwi szeroko otwarte bez wzglądu na staż castingowy ... wiec zapraszamy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Za chwile każdy będzie z Warszawy to sprawa się uprości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 To i ja się podłączam, tzn lubię Jacka Danielsa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 To i ja się podłączam, tzn lubię Jacka Danielsa Przydomek operacyjny Kapitan Jack Daniels 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaxonwawa Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wojtku , jak namierzysz gdzieś kontakt do "warszawskiej elity" to i my, prości castingowcy ze stawku na Połczyńskiej też z chęcią ich poznamy ... bo na pewno nie dołączymy bo to za wysokie będą dla nas progi A na takie spotkania jak to, dla wszystkich drzwi szeroko otwarte bez wzglądu na staż castingowy ... wiec zapraszamy W takim razie do zobaczenia. Wysłane z mojego LG-K500n przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Za chwile każdy będzie z Warszawy to sprawa się uprości Raz już się wyprowadziłem i nie mam zamiaru wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Raz już się wyprowadziłem i nie mam zamiaru wracać.A tu może trzeba będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 już raz bard śpiewał nie przenoście nam stolicy do krakowa a teraz chyba trzeba będzie śpiewać nie przenoście nam warszawy do szczecina pisownia małą literą żeby nie wskazywać na nazwy własne = nie sugerować, że chodzi o znane miejsca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Raz już się wyprowadziłem i nie mam zamiaru wracać.Może się okazać, że mamy niewiele do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) To co 11/03/2017 robimy małe spotkanie rzutowe ? Bo już ten "miszczu" trochę mi ciąży I tym razem wylosowanym zestawem a nie moim co by nie było że znowu wygrałem Edytowane 10 Lutego 2017 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 To nie przyjeżdzam, nie mam tyle plecionki na multiku a tak poza tym to samą główką 2g to rzucam że hooo... albo i jeszcze dalej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Wpadaj zobaczymy w końcu rzuty 2 gramami na 30 metrów A przy okazji poznamy Kapitana Jacka Danielsa To nie przyjeżdzam, nie mam tyle plecionki na multiku a tak poza tym to samą główką 2g to rzucam że hooo... albo i jeszcze dalej Edytowane 10 Lutego 2017 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 plecionki dowiążemy....z mojej brody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 plecionki dowiążemy....z mojej brody No brodę to Ty masz niezłą , dobra na zimę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 A w lecie do kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 w lecie wyłapuje muchy które chciałby by zaatakować moją aksamitną skórę na twarzy podczas szybkiego przemieszczania się po wodzie w poszukiwaniu największych okazów ichtiofauny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) w lecie wyłapuje muchy które chciałby by zaatakować moją aksamitną skórę na twarzy podczas szybkiego przemieszczania się po wodzie w poszukiwaniu największych okazów ichtiofauny Przemsol ja wiem nosisz brodę bo masz 45 lat a ja myślałem po tym jak Cię zobaczyłem że jesteś młodszy o de mnie.:-)To zobacz jaki ja jestem młody. Edytowane 10 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 ktoś kiedyś powiedział, że młodość to nie stan zużycia biologicznego ale stan umysłu.......bądź wiecznie młody bo ja zaczynam już dziecinnieć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Byłem sobie na polu, nic nie złowiłem ale nagrałem jak to tam się przedstawia. Generalnie w tego typu testach problemem jest podstawowy, nie widać gdzie leci przynęta i kiedy spada, poza tym jest git. Pod koniec nawet kilka bredni o głowicach rzutowych Zapraszam na filmowy materiał prosto z pola.Sławek kiedy zacząłeś mówić o miarce pomyślałem że wyjmiesz kieliszek Fajny materiał.Obawiam się, że w momencie namoknięcia linki te odległości mogą spaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi