popper Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Czym się kierować przy zakupie? Jakieś istotne wskazówki?Sprzęt dla kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Kolorem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Dla kobiety bezużyteczny bliski kontakt kup dobry gaz.Naucz obsługi na dezodorancie bac bo tani.:-) Chyba że się pomyliłem i potrzebny jest wam do nocnej zabawy to różowy. Edytowane 3 Lutego 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Dla kobiety bezużyteczny bliski kontakt kup dobry gaz.Naucz obsługi na dezodorancie bac bo tani.:-) Nie do zabawy. temat całkiem serio. Gaz brałem również pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 ... różowy i z futerkiem. PS. Kurde, to forum wędkarskie? Jeśli tak to mam pytanie; jakie gumki najbardziej lubicie i używacie? podpowiedzcie kolory, smaki i zapachy. (nie poruszajmy tematu rozmiaru ) Z góry dziękuję w imieniu mojej partnerki przygód wędkarskich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) To nie kombinuj nie ma nic lepszego nawet na 3 napastników.Paralizator zmusza do wejścia w bliski kontakt którego zawsze trzeba unikać.Kup tani dezo i potrenuj w domu z kobiłą to podstawa bo przy stresie trzeba działać mechanicznie.I naucz tego że jak psika to zawsze się cofa a nie leci do przodu bo sama wpadnie w chmurkę. Edytowane 3 Lutego 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 ... różowy i z futerkiem. PS. Kurde, to forum wędkarskie? Jeśli tak to mam pytanie; jakie gumki najbardziej lubicie i używacie? podpowiedzcie kolory, smaki i zapachy. (nie poruszajmy tematu rozmiaru ) Z góry dziękuję w imieniu mojej partnerki przygód wędkarskich.Wolę bez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Waldku, sorki jeśli mój wpis mógł cię urazić. Bo rozumiem, że skoro zadajesz takie pytanie to musi być jakiś istotny powód. Ale, kurcze może od razu było wrzucić do "poczekalni"? no sam nie wiem już . Wybacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Polecam łatwy w obsłudze i sprawdzony.https://www.militaria.pl/tm/gaz_pieprzowy_policyjny_90_ml_-_strumien_p6765.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Nie wiem jaka sytuacja do tego zmusza ale niech go nie trzyma w torebce bo nigdy nie znajdzie jak będzie potrzebny.Kieszeń najszybciej dostępna ..90 trochę do kieszeni za wielka wybrał bym rozmiar mniejszy. Edytowane 3 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jeśli gaz, to taki który z pojemnika leci jak najwęższym strumieniem - większy zasięg. Tylko problem, jak to przetestować ? Raczej nie w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 http://www.ochronaforum.eu/viewtopic.php?t=14018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Żel nie rozpylacz bo wiatr i klops.Psiknięcie przed siebie na powietrzu i zobaczysz jak lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak ja się interesowałem tematem dla swojej połówki to polecane mi mały pistolet na naboje.Ponoć działa strumienio.Tylko pytanie czy kobieta będzie umiała w stresie użyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Wszystko zostało już napisane temat nie jest skomplikowany. Edytowane 3 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Żaden pistolet, nawet w wersji mini, nie wchodzi w rachubę. Narzędzie ma jedynie czasowo "powstrzymać agresję". Umożliwić odejście od takiej osoby, na możliwie bezpieczny dystans. Edytowane 3 Lutego 2017 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jeśli paralizator to polecam produkty firmy Taser. Jedyny problem to cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Mozna go jeszcze uzyc do niechcianej juz elektroniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Tu dużo lepiej sprawdzi się kuchenka mikrofalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 @brig, dziękuję ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 TW 1000. Wyrywa z kapci. Sprawdzony i przetestowany. Dla kobiety bezpieczniejsza w użyciu będzie wersja żelowa. Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Gaz Fox 5.1 mln jest chyba najmocniejszy na rynku. Sam go noszę ale nie miałem okazji używać. Jest dostępny w wersji żelowej. Trudno mi polecić bo nie używałem ale oglądając filmiki na YT robi niezły bałagan jak już się nim trafi. Czytałem gdzieś, że lepiej posiadać egzemplarz nieużywany bo nawet po pierwszym użyciu spada skuteczność. Więc lepiej byłoby inną puszką Gazy paraliżujące lepiej omijać szerokim łukiem (jeśli w ogóle są dostępne) bo można komuś zrobić krzywdę, a potem wiadomo pozwy i te sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 ... taki mam i polecam: https://www.militaria.pl/uzi/paralizator_uzi_thunderbolt_4w1_sg-2m_p5586.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 RMG-75, to działało jak należy Kilkanaście lat temu jeszcze można było nabyć te cudo trzymające swoje "parametry". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi