zander3 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 witam, prosze o szczere opinie na temat tych dwoch mlynkow...bo chyba ktoregos z nich kupie. czy on naprawde jest WODOSZCZELNY??!!! oto link do filmiku -> czy ten nowy certate jest wedlug was lepszy od tego : http://allegro.pl/shimano-twin-power-2500-jdm-nowosc-2011-ja pan-i1664230811.html?source=oo ...bo niby bebechy ma podobne do stelli!!! mam zamiar ich uzywac do odrzanskiego spinningu ( klenie, bolki srednie przynety oraz inne lekkie i srednie lowienie jak ciezkie trokowanie na jeziorach itd.lowie prawie codziennie po kilka godzin. a moze polecacie cos lepszego do 2 tys zl?a moze najlepiej dozbierac tego 1 tys. zl na stelke nowa??? slucham was uwaznie. z gory dzieki koledzy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 A nie lepiej kupic nowa stelle za 2000 PLN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam, mag sealed to kolejna uszczelka .W wędkarstwie nowy patent i potrzeba min 3 lat by go sprawdzić i por?łwnać. Szczelin na milimetry w kołowrotkach stałoszpulowych jest kilka, a trzpień szpuli nawet co chwilę zagłębia się do jego środka. Zalanie brudną woda powodowało, ?źe precyzyjne ło?źyska stawały natychmiast dęba. R?ł?źne były pomysły by uniemo?źliwić przenikanie jej do mechanizmu. Ten chyba potrzebuje czasu, tak?źe z uwagi na naszą mentalność.Ja bardzo przyzwyczajam się do rzeczy. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 A nie lepiej kupic nowa stelle za 2000 PLN ? masz na myśli ebay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 A nie lepiej kupic nowa stelle za 2000 PLN ? masz na myśli ebay? Nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Powiem tak, jakbym miał 3tys złotych na kołowrotek nowy przeznaczone...to bym kupił bezwzględnie nowego twina. Nie stelle, nie certatki, tylko własnie twina. Wszystko w nim jest jak dla mnie znakomite...a hamulec to stella sie chowa przy nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ale jesteś tajemniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Powiem tak, jakbym miał 3tys złotych na kołowrotek nowy przeznaczone...to bym kupił bezwzględnie nowego twina. Nie stelle, nie certatki, tylko własnie twina. Wszystko w nim jest jak dla mnie znakomite...a hamulec to stella sie chowa przy nim jak bym mial 3 tys PLN na nowy kolowrotekto pojechalbym za te 3 tys na ryby a kolowrotek bym kupil w normalnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Powiem tak, jakbym miał 3tys złotych na kołowrotek nowy przeznaczone...to bym kupił bezwzględnie nowego twina. Nie stelle, nie certatki, tylko własnie twina. Wszystko w nim jest jak dla mnie znakomite...a hamulec to stella sie chowa przy nim W rzeczonym TP 2011 nie podoba mi sie zakretka hamulca.Gorsza to chyba widzialem tylko w biomasterze - ta z trojramienna gwiazda. Ale to rzecz gustu Na koniec dodam : na rybach krece tylko kolowrotkami spiningowymi Shimano pozdrawiam i udanych zakupow zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ale dlaczego 2500? Uniwersalny młynek wg. mnie ma wielkość 4000 Shimano i 3000 Daiwa. Na Shimano 2500 nawijam ?źyłkę max. 0,18.Ale oczywiście jak kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ale dlaczego 2500? Uniwersalny młynek wg. mnie ma wielkość 4000 Shimano i 3000 Daiwa. Na Shimano 2500 nawijam ?źyłkę max. 0,18.Ale oczywiście jak kto lubi Celna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Moze jest limit wagowy poszukiwanego kolowrotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Kręce ju?ź jakiś czas nowym Twinem 11' (model C3000) i zdecydowanie polecam Wspaniały kołowrotek, przy małym korpusie wielkości 2500 ma więcej mocy jak Daiwa w rozmiarze 3000... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No to teraz sam nie wiem co wybrać Stellę FE, FD czy nowego Twina 4000 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tomek 4000FD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Albo te 3 tysiące zainwestować w trzy Tournamenty-Team Daiwki i cieszyć się nimi do emerytury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Albo te 3 tysiące zainwestować w trzy Tournamenty-Team Daiwki i cieszyć się nimi do emerytury... Tak to nie mozna podpowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tournamenty mo?źna trzymać w gablocie za szkłem... - teraz na ryby się chodzi z Shimano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tournamenty mo?źna trzymać w gablocie za szkłem... - teraz na ryby się chodzi z Shimano I dopiero teraz mi Pan to m?łwisz..? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi