Skocz do zawartości

new daiwa certate vs. new shimano twin power 2500! - opinie.

zander3

Rekomendowane odpowiedzi

witam, prosze o szczere opinie na temat tych dwoch mlynkow...bo chyba ktoregos z nich kupie.

czy on naprawde jest WODOSZCZELNY??!!! oto link do filmiku ->

czy ten nowy certate jest wedlug was lepszy od tego :

http://allegro.pl/shimano-twin-power-2500-jdm-nowosc-2011-ja pan-i1664230811.html?source=oo

...bo niby bebechy ma podobne do stelli!!!

mam zamiar ich uzywac do odrzanskiego spinningu ( klenie, bolki srednie przynety oraz inne lekkie i srednie lowienie jak ciezkie trokowanie na jeziorach itd.

lowie prawie codziennie po kilka godzin.

a moze polecacie cos lepszego do 2 tys zl?

a moze najlepiej dozbierac tego 1 tys. zl na stelke nowa???

slucham was uwaznie. z gory dzieki koledzy!!!

Witam,

mag sealed to kolejna uszczelka .W wędkarstwie nowy patent i potrzeba min 3 lat by go sprawdzić i por?łwnać.

Szczelin na milimetry w kołowrotkach stałoszpulowych jest kilka, a trzpień szpuli nawet co chwilę zagłębia się do jego środka. Zalanie brudną woda powodowało, ?źe precyzyjne ło?źyska stawały natychmiast dęba. R?ł?źne były pomysły by uniemo?źliwić przenikanie jej do mechanizmu. Ten chyba potrzebuje czasu, tak?źe z uwagi na naszą mentalność.

Ja bardzo przyzwyczajam się do rzeczy. :D

Pozdrawiam

• Like 1

Powiem tak, jakbym miał 3tys złotych na kołowrotek nowy przeznaczone...to bym kupił bezwzględnie nowego twina. Nie stelle, nie certatki, tylko własnie twina. Wszystko w nim jest jak dla mnie znakomite...a hamulec :D to stella sie chowa przy nim :D

jak bym mial 3 tys PLN na nowy kolowrotek

to pojechalbym za te 3 tys na ryby :mellow:

a kolowrotek bym kupil w normalnej cenie B)

Powiem tak, jakbym miał 3tys złotych na kołowrotek nowy przeznaczone...to bym kupił bezwzględnie nowego twina. Nie stelle, nie certatki, tylko własnie twina. Wszystko w nim jest jak dla mnie znakomite...a hamulec :D to stella sie chowa przy nim :D

W rzeczonym TP 2011 nie podoba mi sie zakretka hamulca.

Gorsza to chyba widzialem tylko w biomasterze - ta z trojramienna gwiazda.

Ale to rzecz gustu :D

Na koniec dodam : na rybach krece tylko kolowrotkami spiningowymi Shimano B)

pozdrawiam i udanych zakupow zycze