marek_moto Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Koledzy dziś na pchlim targu zakupiłem w/w piecyk , może ktoś ma i podzieli się informacją co tam się leje za paliwo . W necie nie ma żadnej informacji . Cena promocyjna 40 pln. nówka .pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) To straszny staroć lejesz spiryt lub benzynę ekstrakcyjną bedzie taniej Edytowane 5 Lutego 2017 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jedyną zaletą tego piecyka, iż to nówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 No to eksponat muzealny masz on ma pewnie ze 40 lat tylko lepiej go w namiocie nie stosujdo tego lepszy promiennik gazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Nie mam pojęcia ile to ma wiosenek ? mam cichą nadzieje iż spełni nasze oczekiwania ( ciepełko ) . Seiken z czasem zakupimy coś solidnego .Pozdrawiam i dziękuje za info . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi