Mariano Italiano Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Szukam twórcy tego wobka.Kupiłem go w zime na Allegro.Czy ktoś sie przyznaje? Szukam bo dzisiaj mój kolega pozbawił go steru i lekko nadłamał,a taki ładny smukły boleniowy Chetnie bym kupił takiego albo oddał tego do zreanimowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Nie wiem na 100% ale wydaje mi się że to wobler Gracjana Linarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Sprawa załatwiona.Wobki jednak nie są p.Linarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Mariano jak to nie tajemnica to powiedz kto robi te wobki w moim miasteczku-bo to na 100% nie są wobki Gracka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Mariano, wklejasz ster pod siebie i masz mega killera. W niektórych nowych wobkach pruję je od nowości i dostrajam woba do swoich wymagań ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 @Grzesiek34Zapytam się czy moge rozpowszechnic namiar @PatuWiem Patryk,że można tak zdziałać ale mi natura poskąpiła talentu w takich sprawach.Oddam do właściciela niech zreanimuje.A wobki robi niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Przepraszam wszystkich których wprowadziłem w błąd.Twórca nie jest z Sandomierza a z Poniatowa ale sobie ubzdurałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 @Mariano, nic trudnego. Wycinasz kilka wzorów, montujesz na sztukę, test nad wodą i wklejasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Hehehe a to też niedaleko Sandomierza jakieś 70 z + Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Jak dostane pozytywną odp.Podeśle ci namiar na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi