P487 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam, Czy ktoś ma z nim do czynienia? Chciałbym go kupić do łowienia kleni-jazi-okoni z Wędkami ma do 21g. Myślicie ?źe nadaje się do lekkiego spinningu czy macie lepszy odpowiednik do 600? Nie ukrywam ?źe podoba mi się do?źywotnia gwarancja i ?źe nie ma się w nim co zepsuć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Czesc , dobrze sie zastanow w tych nowych damkach jest jakas kiszka z hamulcem.Podobno nie ma plynnej regulacji a jakas cztero stopniowa.Moze mnie pamiec zawodzi ,ale zbadaj najpierw ta sprawe .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie kombinuj kup sprawdzony model jak nie chcesz mieć problem?łw.Do?źywotnia gwarancja co to jest, kołowrotek do serwisu czekanie na części bo do?źywotnia gwarancja, dobry bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 A to moim drugim wyborem byłby Penn Sargus 2000. Slammery chyba będę miał do końca ?źycia bo nie do zajechania i spodobała mi się firma. Jak myślicie? Sargus? Bardziej jestem do niego przekonany ni?ź do red arca a cena podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Cześć Posiadam model 2000 i 3000 (na sprzeda?źy), je?źeli chodzi o hamulec to ?źadnych problem?łw nie miałem jest bardzo mocny i w miarę płynnie się reguluje. Miałem problem z zatrzaskiwaniem się szpuli na trzpieniu (zlatywała z niego). Po kontakcie z przedstawicielem firmy MAX EMPIRE chyba z Kruszyna Krajeńskiego o ile pamiętam, um?łwiłem się z nim i szybka podmianka takiej mosię?źnej tulei załatwiła sprawę. Z tego co m?łwił to te reklamacje to droga przez mękę.Dlatego te?ź model 3000 sprzedaję.Myślę, ?źe trochę pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Dzięki,Nie ma co kupować sprzętu z kt?łrym jeszcze mają być jakieś szarpaniny podczas naprawy. Porzuciłem DAMa i zastanawiam się nad sargusem chodzi płynni i jest lekki jak na to z czego jest zrobiony, zale?źy na czymś lekkim i niezawodnym. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi