stoen Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Czy ktoś z kolegów posiada na zbyciu zaślepkę korbki do Turka z2500c, lub zna nr. fabryczny tej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Podejrzewam że będzie pasowała od emblema, TDS i shimaniaków z 98r. Kiedyś sprawdzałem i od stradica FG pasowała do TDS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 napisz do kolegi @TOFIX99 - dostarczyłem mu jedną na wymianę więc może ma podmienioną na zbyciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Podejrzewam że będzie pasowała od emblema, TDS i shimaniaków z 98r. Kiedyś sprawdzałem i od stradica FG pasowała do TDS.Wolałbym oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak sie nie ma co sie lubi..... Od rarenium fb tez pasuje do tds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi