RemN Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 WitamZamierzam w lipcu objechać samochodem Skandynawię (Finlandia, Norwegia), oczywiście z nastawieniem na wędkarstwo. Zapewne kilku forumowiczów już to przerabiało, więc chętnie skorzystam z doświadczeń - gdzie jechać, gdzie łowić. Głównie chodzi mi o Finlandię - jeziora, rzeki. Nie zależy mi na znanych łowiskach, wolę kameralne, spokojne i dzikie miejsca.Pozdrawiam - Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stasiuk Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 witam,ja mam podobne plany na koniec wrzesnia.probowalem podpytac na forum ale Skandynawia jak widac owiana jest tajemnica . bede kontaktowal sie ze znajomym ze Sztokholmu. Jak tylko cos podpowie od razu umieszcze na forum. pozdrawiam,sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi