bartek19176 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 http://www.catch-zone.com/101-boleniowa-przygoda-pasja-rekord/ 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Idealna pora roku, idealny moment na gównoburzę...a i miejsce chyba najlepsze Edytowane 7 Lutego 2017 przez Zed Zgred 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Grubo, btw. fajna stronka ten Catch Zone. Bedę musiała tam częściej zaglądać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Grubo, btw. fajna stronka ten Catch Zone. Bedę musiała tam częściej zaglądać.Właśnie, szczególnie, że "wolna od komercji, promocji i nachalnego marketingu".Strzelić sobie w kolano z łuku to, bądź co bądź, sztuka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Idealna pora roku, idealny moment na gównoburzę...a i miejsce chyba najlepsze Ja tak nie uważam, to kwestia podejścia do wędkarstwa.Mogę jeszcze raz koledze Krystianowi pogratulować wspaniałej ryby, daleki jestem od tego by bawić się w śledczego czy tajniaka i nie wierzyć koledze, że złowił taką rybę. Czekam tylko kiedy jakiś pasjonat zgłosi metrowego bolenia z Soliny, bo takie już tu są .Mam nadzieję, że gównoburzy nie będzie, bo Pan Moderator do tego nie dopuści.A zdjęcia Krystiana z rybą były dokładnie sprawdzane, czy nie ma przekłamań.Zazdrośnikom mocno współczuję, proponuję poluźnić pośladki .Pozdrawiam. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ja tak nie uważam, to kwestia podejścia do wędkarstwa.Ja też tak nie uważam, mnie odbyt nie boli ale jakbyś na giełdę wrzucił maść na ból annusa to by się rozeszła w 5 sekund 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Właśnie, szczególnie, że "wolna od komercji, promocji i nachalnego marketingu".Strzelić sobie w kolano z łuku to, bądź co bądź, sztuka https://youtu.be/M6wRnouGZFQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi