pitt Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 poszukiwany blank powinien byc bardzo czuly (wrecz nerwowy) i spelniac nastepujace wymogi:technika polowu: 75% lowienie z opadu, 25% w prowadzenie w toniprzynety: 5 gumy + glowki 10-15 gramczesci: 1dlugosc: 7' do 7'11lowisko: jeziora + polowy z lodki i z brzegucena: nie gra roli porady z wlasnego doswiadczenia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Może mario się wypowie, chyba ma coś takiego... Tylko te 5 gumy wzbudzają moje wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mam dwa kije, które mogą spełniać te wymagania - to kije St. Croix z nieprodukowanej już, niestety, serii Legend Inshore. To 7'6/ 14lb/ do 14g (łowiłem nim przynętami o masie 30g - guma + główka) oraz 7'/ 17lb/ do 21g (to już mocny kij, który obsługuje główki 35-40g + guma). Moi koledzy, z którymi wędkuję, także łowili na kije na powyższych blankach, a ostatnio zmodyfikowali arsenał o firmowe St. Croix z serii Legend Elite i sobie je bardzo chwalą - to modele LES70MLF i LES70MF. Widziałem je w akcji i do Twoich zastosowań będą idealne- szczególnie ten mocniejszy.Na pewno też coś z Batsona z RX8 byłoby odpowiednie, ale tych nie miałem jeszcze w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi