Skocz do zawartości

Rybomania 2017 Poznań

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

Wg mnie zdecydowanie za małe stoisko.Obejrzenie danego kija było wielkim wyzwaniem.Chiałem kupić elitkę i nie odczułem aby im zależało na sprzedaży,jak zapytałem o rabat to patrzyli na mnie jak na idiotę.No i jeszcze jak się zaczął rozpychać team jb przed stoiskem to można było sobie odpuścić Żbika????Ale to jest tylko moja subiektywna opinia????

Rabat to stolica Maroko więc mógł nie wiedzieć o co Ci loto :D

A jak Ty byś miał swój sklep i co chwile słyszał rabat,rabat to bo byś zrobił? nie byłeś tam jedyny pewnie od kogo słyszał rabat!

Edytowane przez Raffaello
  • Like 5

lewy dolny róg mapki - st croix . w tamtym roku byłem w sobotę i oglądnąłem sobie avida i parę innych kijków. nie było żadnych problemów, jakiś starszy gościu mi wszystko pokazał, powyginałem kije i była obsługa ok jak dla mnie ;) co innego ten avid który czterech liter nie urwał, ale to już dyskusja na inny temat 

Wg mnie zdecydowanie za małe stoisko.Obejrzenie danego kija było wielkim wyzwaniem.Chiałem kupić elitkę i nie odczułem aby im zależało na sprzedaży,jak zapytałem o rabat to patrzyli na mnie jak na idiotę.No i jeszcze jak się zaczął rozpychać team jb przed stoiskem to można było sobie odpuścić ŻbikaAle to jest tylko moja subiektywna opinia

Troszkę brzmi jak foch :) ale dzięki za odpowiedź.

Panowie, powiem tak.

Po Lublinie, w ub roku jestem mocno targami zniesmaczony.

Nie mam na myśli Kolegów karpiarzy...chwała im i ich pasji...ale:

Do licha ciężkiego...stoisko Daiwy i innych gigantów.....Panowie Handlowcy powyższych firm...jak w Poznaniu nie poprawicie zatowarowania Waszych stoisk..

Jedyną fajną sprawą Targów, było spotkanie paru Kolegów, zwiedzenie paru naprawdę fajnych stoisk i zjedzenie dobrego śniadania w super knajpie po drodze..z Wawy do L.

Żeby było jasne Kocham Lublin. 

Spędzilem tu multum cudownego czasu...

Pozdrawiam

Alek

post-49557-0-84763500-1486598818_thumb.jpg

post-49557-0-31297300-1486598830_thumb.jpg

post-49557-0-91798900-1486598841_thumb.jpg

post-49557-0-47689100-1486598858_thumb.jpg

Edytowane przez platynowłosy

1. Daiwa nie miała nic. Kilka kijków i mocno zmęczony Witólski :)

2. Konger - czy ktoś lubi czy nie, stoisko miał wielkości kurnika. Ta firma jak nikt inny powinna bić się o klienta bo to głównie ich target odwiedza jednak targi.

3. Dragon ? - chyba jeden człowiek, też mocno skacowany. Nie ogarniał ilości potencjalnych klientów.

4. Mikado ? Chyba tylko się wystawiali przez sklep Eldorado.

5. Gunki coś tam się starało ale bardziej zajęci sami sobą niż klientem.

6. Nie pamiętam kto tam z Z-Man się wystawiał - duże przestronne stoisko ale gum nie kupuję już bo się topią jak plastelina.

7. DAM i Effzett i ich podejście do i zatowarowanie na imprezę to była totalna porażka. Jakieś zakurzone kamizelki. Stoisko jak na bazarze. Obsługa klienta żenująca.

8. SG - fajne stoisko, duzo gratów. Dawali radę.

9. Stepnow - pozytywne odczucia.

10. Mało ciuchów do mierzenia na całej imprezie. Mniejsze ekipy nastawione na sprzedaż a nie na promocje

11. K*** karpiarzy to ja nie lubię ;) Odór kulek nie do zniesienia.

12. GARMIN - chyba się specjalnie nie muszą reklamować i tak właśnie do tematu podeszli.

Więcej nie pamiętam.

Jak patrzę na grafikę i rozstawienie stoisk w pawilonie to czuję, że w tym roku również szału nie będzie.

.

Edytowane przez Robert Crocker
  • Like 3

Oferta sklepowa oraz targowa sa jedynie wypadkowa oczekiwan statystycznego polskiego wedkarza. Stad smrod kulek. No i lekcewazenie wymagajacych spinningistow czy innych muszkarzy. Po co sie starac, jesli wiekszosc i tak kupi chinski chlam z dobra marketingowa legenda? No po co? Sztuka dla sztuki? Sami sobie jestesmy winni, a teraz placz...lykamy tandete z grupy ccc, sciagamy kontenery z Ali, a od targowych wystawcow chcemy wymagac stoisk na pol hangaru i Elitek na dzien dobry z rabatem 50%? Dopiero gdy zaczniemy szanowac siebie, sprzedawcy zrobia to samo, pojawi sie pelna oferta, w tym sprzetu z najwyzszych polek, nikt loic wody nie bedzie, karpiarzom zapewni sie oddzielny budynek, beda promocje, konkursy itp...bo to sie zacznie oplacac! Ponimali, rebjata?

• Like 2