chlodnica Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Zbliża się wielkimi krokami.Też tam będę... Ale stoisko St.Croix nie ujęte na mapce-planie targów...Czyżby się nie wystawiali?Ma ktoś jakieś info?Zapytanie wysłałem ale bez odezwu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jakość obsługi na stoisku Żbika w tamtym roku była na bardzo niskim poziomie więc ja płakać nie będę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Będzie Żbik.Co Ci Huliganie nie pasowało, że tak z ciekawości zapytam? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Wg mnie zdecydowanie za małe stoisko.Obejrzenie danego kija było wielkim wyzwaniem.Chiałem kupić elitkę i nie odczułem aby im zależało na sprzedaży,jak zapytałem o rabat to patrzyli na mnie jak na idiotę.No i jeszcze jak się zaczął rozpychać team jb przed stoiskem to można było sobie odpuścić Żbika????Ale to jest tylko moja subiektywna opinia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Rabat to stolica Maroko więc mógł nie wiedzieć o co Ci loto A jak Ty byś miał swój sklep i co chwile słyszał rabat,rabat to bo byś zrobił? nie byłeś tam jedyny pewnie od kogo słyszał rabat! Edytowane 7 Lutego 2017 przez Raffaello 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Kto ma ochotę wpaść i pomacać sprzęcik sumowy wiodących firm , zapraszam na stoisko ...Tu Nas znajdziesz.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 lewy dolny róg mapki - st croix . w tamtym roku byłem w sobotę i oglądnąłem sobie avida i parę innych kijków. nie było żadnych problemów, jakiś starszy gościu mi wszystko pokazał, powyginałem kije i była obsługa ok jak dla mnie co innego ten avid który czterech liter nie urwał, ale to już dyskusja na inny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Odwiedzę, pomacam, powyginam, jak połamię to nie kupię może być? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 lewy dolny róg mapki - st croix .Wg mnie to LProds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ja nie jestem GPS i nie wskazuje dokładnej pozycji tylko obszar w którym masz sobie poszukać na przeciw lp rods st croix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Wg mnie zdecydowanie za małe stoisko.Obejrzenie danego kija było wielkim wyzwaniem.Chiałem kupić elitkę i nie odczułem aby im zależało na sprzedaży,jak zapytałem o rabat to patrzyli na mnie jak na idiotę.No i jeszcze jak się zaczął rozpychać team jb przed stoiskem to można było sobie odpuścić ŻbikaAle to jest tylko moja subiektywna opiniaTroszkę brzmi jak foch ale dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Podesłał by ktoś link z tą mapką wystawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 http://rybomania.com.pl/pl/rybomania_poznan_2017/pawilon_5-6_1_lutego.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Szału nima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 A gdzie beda lodzie wędkarskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Na targach " Wiatr i Woda" w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_Piątek Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Na stacji benzynowej czy w delikatesie nikt nie pyta o rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 orientuje sie ktoś czy na targi BOATEX w tych samych dniach obowiązuje ten sam bilet co na rybomanie ? bo widze że sprzętu pływającego będzie chyba sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 w zeszłym roku był ten sam więc myślę , że w tym również , a poza tym jeszcze obowiązywał na targach łowieckich więc chyba wszystko w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jeden bilet na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Panowie, powiem tak.Po Lublinie, w ub roku jestem mocno targami zniesmaczony.Nie mam na myśli Kolegów karpiarzy...chwała im i ich pasji...ale:Do licha ciężkiego...stoisko Daiwy i innych gigantów.....Panowie Handlowcy powyższych firm...jak w Poznaniu nie poprawicie zatowarowania Waszych stoisk..Jedyną fajną sprawą Targów, było spotkanie paru Kolegów, zwiedzenie paru naprawdę fajnych stoisk i zjedzenie dobrego śniadania w super knajpie po drodze..z Wawy do L.Żeby było jasne Kocham Lublin. Spędzilem tu multum cudownego czasu... PozdrawiamAlek Edytowane 9 Lutego 2017 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) 1. Daiwa nie miała nic. Kilka kijków i mocno zmęczony Witólski 2. Konger - czy ktoś lubi czy nie, stoisko miał wielkości kurnika. Ta firma jak nikt inny powinna bić się o klienta bo to głównie ich target odwiedza jednak targi.3. Dragon ? - chyba jeden człowiek, też mocno skacowany. Nie ogarniał ilości potencjalnych klientów.4. Mikado ? Chyba tylko się wystawiali przez sklep Eldorado.5. Gunki coś tam się starało ale bardziej zajęci sami sobą niż klientem.6. Nie pamiętam kto tam z Z-Man się wystawiał - duże przestronne stoisko ale gum nie kupuję już bo się topią jak plastelina.7. DAM i Effzett i ich podejście do i zatowarowanie na imprezę to była totalna porażka. Jakieś zakurzone kamizelki. Stoisko jak na bazarze. Obsługa klienta żenująca.8. SG - fajne stoisko, duzo gratów. Dawali radę.9. Stepnow - pozytywne odczucia.10. Mało ciuchów do mierzenia na całej imprezie. Mniejsze ekipy nastawione na sprzedaż a nie na promocje11. K*** karpiarzy to ja nie lubię Odór kulek nie do zniesienia.12. GARMIN - chyba się specjalnie nie muszą reklamować i tak właśnie do tematu podeszli. Więcej nie pamiętam. Jak patrzę na grafikę i rozstawienie stoisk w pawilonie to czuję, że w tym roku również szału nie będzie. . Edytowane 9 Lutego 2017 przez Robert Crocker 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Robert, jak mawiali starożytni Rzymianie - posmotrim, uwidim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Oferta sklepowa oraz targowa sa jedynie wypadkowa oczekiwan statystycznego polskiego wedkarza. Stad smrod kulek. No i lekcewazenie wymagajacych spinningistow czy innych muszkarzy. Po co sie starac, jesli wiekszosc i tak kupi chinski chlam z dobra marketingowa legenda? No po co? Sztuka dla sztuki? Sami sobie jestesmy winni, a teraz placz...lykamy tandete z grupy ccc, sciagamy kontenery z Ali, a od targowych wystawcow chcemy wymagac stoisk na pol hangaru i Elitek na dzien dobry z rabatem 50%? Dopiero gdy zaczniemy szanowac siebie, sprzedawcy zrobia to samo, pojawi sie pelna oferta, w tym sprzetu z najwyzszych polek, nikt loic wody nie bedzie, karpiarzom zapewni sie oddzielny budynek, beda promocje, konkursy itp...bo to sie zacznie oplacac! Ponimali, rebjata? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 No chyba Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi