Skocz do zawartości

Rybomania 2017 Poznań

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem w zeszłym roku i w tym też pojadę :)

Bardzo fajny dzionek spędziłem, masę znajomych spotkałem. Dużo ciekawych rzeczy obejrzałem :)

Jeżdżę tylko do Poznania, bo na pozostałe nie mam ochoty. Zresztą czuję się nasycony na cały rok. 

Znowu spędzę z 7-8 godzin i wyjadę zadowolony. Albo i nie  :D Ale widzę kilka firm, których oferta zawsze mnie interesuje.

Omijam szerokim łukiem wszystkich nabzdryngolonych amatorów browara i daje się żyć  :P

Edytowane przez Dano^
  • Like 3

A my z kumplem lubimy te poznańskie targi z jednym małym "ale"  - tylko w piątek !  .... bo weekend to totalny kataklizm jeśli chodzi o natłok i nieustanne "przepraszam" :P Jedziemy prawie 300 km ale uważam, że warto - traktujemy to jako swoiste rozpoczęcie sezonu. 

Mnie w szczególności interesują okulary Whiley X'a (głównie to czy pasują do mojej facjaty) i spotkanie się z kilkoma rękodzielnikami fachu pstrągowego:) 

Jeśli ktoś będzie w piątek z przyjemnością przybiję piątkę !

• Like 3

Bywałem tam kilka razy w poprzednich latach. Zawsze w piątki, bo w sobotę za dużo tłuszczy się najdzie. Najgorsze zachowanie jakie widać to za przeproszeniem wpier...nie się w rozmowę gdy już ktoś rozmawia z jakimś handlowcem. Jakby ten ktoś był pępkiem świata, słońcem peru lub prezesem PiS-u. W tym roku będę od razu bił po ryju na te prostackie zachowania. 

co ja tu czytam ostatnio na jerku :D w wątku zawodów street fishing w Warszawie mogą mnie zaciupać na zawodach plastikowym widelcem, tu w Poznaniu dostane po ryju jak gdzieś się źle odezwę lub jak przez przypadek w tym tłumie na kogoś wpadnę :D same niebezpieczeństwa czyhają w nowym roku na mnie :D

Ja będę w Niedzielę z rana.Główny cel to Dozer 4 /5 moze się uda :)

W ubiegłym roku liczyłem na raptora i się nie udało. 

• Like 1

Bywałem tam kilka razy w poprzednich latach. Zawsze w piątki, bo w sobotę za dużo tłuszczy się najdzie. Najgorsze zachowanie jakie widać to za przeproszeniem wpier...nie się w rozmowę gdy już ktoś rozmawia z jakimś handlowcem. Jakby ten ktoś był pępkiem świata, słońcem peru lub prezesem PiS-u. W tym roku będę od razu bił po ryju na te prostackie zachowania. 

Fiu....Fiu :wacko:

• Like 1

Bywałem tam kilka razy w poprzednich latach. Zawsze w piątki, bo w sobotę za dużo tłuszczy się najdzie. Najgorsze zachowanie jakie widać to za przeproszeniem wpier...nie się w rozmowę gdy już ktoś rozmawia z jakimś handlowcem. Jakby ten ktoś był pępkiem świata, słońcem peru lub prezesem PiS-u. W tym roku będę od razu bił po ryju na te prostackie zachowania

Prostacki to jest powyższy wpis i świadczy o braku kultury i poszanowania innych ludzi....żądasz kultury zachowaj ją sam :excl:

• Like 6

Prostacki to jest powyższy wpis i świadczy o braku kultury i poszanowania innych ludzi....żądasz kultury zachowaj ją sam :excl:

Sory.

Mam szanować kogoś kto mi się bezczelnie w rozmowe wpierdziela?

Tych nachlanych, biegających od stoiska do stoiska w pogoni za gratisami.....nic nie wartymi naklejkami itp? I oczywiście największych znawców co dumnie wychodzą ze stoiska z tekstem cyt: " sama tandeta a obsługa h....j się zna, ja mógłbym ich nauczyć"?