coloumb Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 To kontrargument? Z faktami zreszta nie ma co dyskutowac. Wiec raczej bezsilnosc ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Byłem w zeszłym roku i w tym też pojadę Bardzo fajny dzionek spędziłem, masę znajomych spotkałem. Dużo ciekawych rzeczy obejrzałem Jeżdżę tylko do Poznania, bo na pozostałe nie mam ochoty. Zresztą czuję się nasycony na cały rok. Znowu spędzę z 7-8 godzin i wyjadę zadowolony. Albo i nie Ale widzę kilka firm, których oferta zawsze mnie interesuje.Omijam szerokim łukiem wszystkich nabzdryngolonych amatorów browara i daje się żyć Edytowane 9 Lutego 2017 przez Dano^ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 A my z kumplem lubimy te poznańskie targi z jednym małym "ale" - tylko w piątek ! .... bo weekend to totalny kataklizm jeśli chodzi o natłok i nieustanne "przepraszam" Jedziemy prawie 300 km ale uważam, że warto - traktujemy to jako swoiste rozpoczęcie sezonu. Mnie w szczególności interesują okulary Whiley X'a (głównie to czy pasują do mojej facjaty) i spotkanie się z kilkoma rękodzielnikami fachu pstrągowego:) Jeśli ktoś będzie w piątek z przyjemnością przybiję piątkę ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ja będę w Niedzielę z rana.Główny cel to Dozer 4 /5 moze się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ja będę w Niedzielę z rana.Główny cel to Dozer 4 /5 moze się uda nie liczylbym na to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Kiedyś były,mierzyłem ale nie pamiętam kto wystawiał Wysłane z mojego S7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ja będę w piątek.Liczę na pleciąki i fluo Varivas,główki jigowe musaga i okulary Whiley x i troche przynęt.Czas zbroić się na nowy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_Piątek Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Bywałem tam kilka razy w poprzednich latach. Zawsze w piątki, bo w sobotę za dużo tłuszczy się najdzie. Najgorsze zachowanie jakie widać to za przeproszeniem wpier...nie się w rozmowę gdy już ktoś rozmawia z jakimś handlowcem. Jakby ten ktoś był pępkiem świata, słońcem peru lub prezesem PiS-u. W tym roku będę od razu bił po ryju na te prostackie zachowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Wrzuć w nicku swoje zdjęcie ... będę Cię omijał z daleka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 co ja tu czytam ostatnio na jerku w wątku zawodów street fishing w Warszawie mogą mnie zaciupać na zawodach plastikowym widelcem, tu w Poznaniu dostane po ryju jak gdzieś się źle odezwę lub jak przez przypadek w tym tłumie na kogoś wpadnę same niebezpieczeństwa czyhają w nowym roku na mnie Ja będę w Niedzielę z rana.Główny cel to Dozer 4 /5 moze się uda W ubiegłym roku liczyłem na raptora i się nie udało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Bywałem tam kilka razy w poprzednich latach. Zawsze w piątki, bo w sobotę za dużo tłuszczy się najdzie. Najgorsze zachowanie jakie widać to za przeproszeniem wpier...nie się w rozmowę gdy już ktoś rozmawia z jakimś handlowcem. Jakby ten ktoś był pępkiem świata, słońcem peru lub prezesem PiS-u. W tym roku będę od razu bił po ryju na te prostackie zachowania. Fiu....Fiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Tłuszcz będzie bity po ryju, może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_Piątek Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Wy lubicie jak ktoś Wam się wcina w rozmowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) No w życiu. Ja też od razu walę w ryj bo nienawidzę prostactwa! (a potem z buta ale tylko wtedy jak nikt nie widzi) Edytowane 11 Lutego 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 kurde strach Robciu z tobą przy jednym ognisku zasiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Kobiety jakoś nie mają obaw?! bo ja "gentelmen" jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 ta ja wiem , tylko moja do dzisiaj przez sen nieraz Robercik , Robercik --- chyba mamy do pogadania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 ...weź przestań! i pozdrów żonę Zobaczymy się na Żarnowcu? (reszta na priv) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 raczej tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) To wracamy do Poznania ...jakie stanowiska planujecie zaliczyć? (ups) Edytowane 11 Lutego 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Nie mogę się doczekać Robciu karpiowych "frikasów" to miód dla mojego krzywego nosa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Bywałem tam kilka razy w poprzednich latach. Zawsze w piątki, bo w sobotę za dużo tłuszczy się najdzie. Najgorsze zachowanie jakie widać to za przeproszeniem wpier...nie się w rozmowę gdy już ktoś rozmawia z jakimś handlowcem. Jakby ten ktoś był pępkiem świata, słońcem peru lub prezesem PiS-u. W tym roku będę od razu bił po ryju na te prostackie zachowania. Prostacki to jest powyższy wpis i świadczy o braku kultury i poszanowania innych ludzi....żądasz kultury zachowaj ją sam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Przemku, proszę nie unoś się ... i nie używaj trudnych słów odnosząc się do powyższego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Spoko. Pocieszam się faktem, że niedługo będę mógł zobaczyć sporo znajomych twarzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Prostacki to jest powyższy wpis i świadczy o braku kultury i poszanowania innych ludzi....żądasz kultury zachowaj ją sam Sory. Mam szanować kogoś kto mi się bezczelnie w rozmowe wpierdziela?Tych nachlanych, biegających od stoiska do stoiska w pogoni za gratisami.....nic nie wartymi naklejkami itp? I oczywiście największych znawców co dumnie wychodzą ze stoiska z tekstem cyt: " sama tandeta a obsługa h....j się zna, ja mógłbym ich nauczyć"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi